Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/07/28
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Friendly Fox Studios HOG Reviews Immortal Love

Megjelenés: 2017. július 27.
Fejlesztők: 4 Friends Games
Történet:
Darren és Tess esküvőjük napját tönkrevágja Ursula; nemes egyszerűséggel elrabolja a frissen sült férjet, mondván, ideje megbűnhődnie azért, amit tett.

Amanda szemszöge

Elsőre azt hittem, hogy egy féltékeny szerető, és nem ő lett a szerencsés, aki hozzámehet a fickóhoz. Még meg is átkozta Tesst, hogy lassú halált haljon. De most miért? Ezt kellett kideríteni azon kívül, hogy Darrent felszabadítom a boszorka karmai alól.

Már az első percekben kiderül, hogy Ursula is feleség volt, méghozzá azé az Oliver Woodé, aki Darren legjobb barátja volt, és egy vadászbalesetben halt meg. Az özvegy úgy hiszi, Darren ölte meg vadkanra vadászva, és most mindenkire rá akarja szabadítani gyászát. Most ácsi, akivel legjobb barátok vagyunk, nem ölöm meg, pláne nem véletlenből. Ursula apja segít nekünk megtalálni őket, bár ez nem egy egyszerű feladat.

Először is, Ursula jó emlékeiből kellett feltöltenem egy kristályt, amivel az időközben ránk küldött minionokat kellett kiiktatnom, majd a Sutton-házban kutakodtam javarészt. Minden ilyen minion kiiktatása után kaptam sztorit, hogy Ursula mennyire gyászolt, hogy vakította el a harag és a gyász annyira, hogy mindenki ellen fordult, még az apja ellen is. azonban bipoláris volt, egyszer olyan jókedve volt, hogy öröm volt nézni, máskor olyan sírós, hogy zsebkendők se segítettek rajta. Ezen segített neki Oliver egy medállal, ami segített a nőnek egyensúlyt találnia, ám mikor Oliver meghalt, már csak a rossz oldal maradt meg nála – a jó oldalt meg nem győzöm feltölteni bakker.

Csakhogy közben kiderült, hogy Sutton nem a vérszerinti apja Ursulának, csak a nevelőapja. Az igazi apja elment egy felfedezőútra, ahonnan soha többet nem tért vissza. Az anyja hozzáment Suttonhoz, és a kislánynak minden jót el kellett felejtenie. Így már érthető, miért lett bipoláris. Sajnos idővel az anyja halálos beteg lett, és sajnos semmi sem vált be. Még a halála előtt megkérte a lányát, hogy találjon egy olyan férfit, aki legalább ugyanannyira szereti majd, mint az anyja őt. Sorra hagyták el a lányt később az udvarlók, gyakran köszönés nélkül, amíg Oliver fel nem bukkant a színen, és egy csapásra megváltoztatta az elkeseredett lány életét. Kár, hogy románcuk nem volt hosszú életű.

Sutton irodájában találtam egy levelet, miszerint Marthát – Ursula anyját – csakis a pénze miatt vette el. Itt már elkezdtem kombinálni, hogy talán Darren olyan ártatlan, mint a kiscicák. Az összeomló toronyban még egy levelet találtam, miszerint Sutton csapta a szelet egy J. W. monogramú nőnek, akinek viszont kikötése volt, hogy csak akkor megy hozzá, ha megszabadul Ursulától. Egy másikban pedig Martha leírja Ursulának, hogy Sutton addig uralhatja a pénzt, amíg meg nem házasodik. Tiszta sor: nincs házasság, van gazdagság – gondolta Sutton, ezért megölte Olivert.

A gyilkos fegyvert átlöktem Ursulának, aki ahelyett, hogy megölte volna nevelőapját, börtönbe záratta. De ehhez kellett Oliver szelleme is, aki meggyőzte, hogy ne okolja magát, engedjen fel, éljen. A végén megtartották Darrenék esküvőjét újra, így boldogságban élhetnek.

A bónuszban Ursula bőrében kellett kijutnom egy elszigetelt helyről, ahol egy sötét entitás felhasználta a nő alakját rendetlenkedett a mi világunkban. Ehhez kaptunk segítséget Olivertől, de nem sokat, szegényt nem hoztuk vissza, de a végén Ursula elmosolyodott. Talán fel tudja dolgozni a gyászt… remélem.

Szerintem

A végén azon kaptam magam, hogy csak úgy suhan a játékmenet, így nagyon rövid idő alatt végig is vittem a bónusszal együtt. Sajnáltam, hogy Olivert nem lehetett visszahozni, így picit szomorú a történet. Kár, hogy nem összefüggő játéksorozatról van szó, különben el tudnám képzelni, hogy Ursula egy másik részben párra lel.

Grafika: 10/10 – annyira gyönyörűen tud rajzolni ez a csapat, hogy csak gyönyörködni tudok
Teljesítmény: 10/10 – minden van, amit szeretek
Történet: 10/10 – tragiromantikus történet, de higgyétek el, megéri azt a pár órát beleölni. Ihletforrásként főleg.


Alább tudsz üzenetet hagyni.