Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/06/30
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Domini Games HOG Reviews Mystery Tales

Megjelenés: 2017. június 29.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
A detektív testvére, Patrick és a menyasszonya, Stephanie egy elhagyatott kastélyban juttatnak szellemeket a műsoruk, a Ghost Riders új epizódjához, ámde az ottani szellemnek más tervei vannak a vendégeikkel.

Amanda szemszöge

Mintha valahol már láttam volna ezt a történetet, de egyáltalán nem olyan elcsépeltnek hangzik, mint valójában.

Történet szerint Patrick éppen az Arden-kastélynál van, és a fickó szelleme ma is ott van. A szellemet ismerhetjük már az előző részből, és most megkaptuk a történetét is: a felesége meghalt szülés közben, a lányuk, Helen pedig nagyon fiatalon halt meg, egy gyógyíthatatlan betegségben. A gróf mindent megpróbált, hogy meggyógyítsa, később visszahozza az életbe a kicsit. Számtalan ártatlan halt meg a kudarcba fulladt kísérletei miatt, de nem sikerült semmit. Ez a dolgunk, hogy megállítsuk a grófot.

A kislány hihetetlenül okos, ő vezetett el a kastélyba, és megkért, hogy állítsuk meg az apját, mert nem akar ő visszamenni, csak szeretné, ha a családja legalább a túlvilágon együtt legyen. Ez nem egy egyszerű feladat, de a végén mégis megoldottam a dolgot. Nekem legalábbis egyszerű volt, bár nem értem, hova tűnhetett el a Necronomicon. Azt a könyvet ismerhetjük számtalan műből, és egyik sem arról szólt, hogy nem használják, és nem rejtik el.

A bónuszban eltelik egy kis idő, és a Daily News újság ripotere, és annak operatőre tűnt el egy hegyen található kastélyban. Azért mentek oda, mert az ottélő fickó full egyedül élt, egész életét arra áldozta fel, hogy egy olyan terjedelmes birtokot építsen fel, amilyet megálmodott, és elviekben a szelleme most is ott kísért. A környékére érve egy idős bácsit találtunk, aki feltehetően távol akar tartani minket innen, de ez nem ugyanaz a manus, aki miatt lezuhant a repülőnk. Rögtön meg is találtam, ki ez: anno a gróf örökbefogadta, mert a szülei meghaltak egy autóbalesetben. Szomorú, ez tény.

Viszont ők ketten úgy döntöttek, hogy a tartozásukat nem fizetik, és a túlvilágra viszik a házukat. Ezért a gróf öngyilkosságot követett el, és rajzolt egy kört az egyik padláson, amit ha megtörnek, visszatér a szelleme. Így történt konkrétan, és visszajött megvédeni a házát a betolakodóktól.

Nekem csak annyi dolgom volt, hogy megakadályozzam a kísértetjárást, aztán mindenki hazatérhetett.

Szerintem

Nem volt olyan felemelő sztori, mint az Alaskan Wild idején, de azért élveztem. Minden figurát összegyűjtöttem, így megint okosabb lettem a természetfeletti játékok terén 😀

Grafika: 08/10 – mostanában valamiért egyre jobban zavart
Teljesítmény: 09/10 – videók mindenhol, amik lassítanak
Történet: 09/10 – legalább a grófot nem látom már sehol de ugyanakkor tetszett is.


Alább tudsz üzenetet hagyni.