Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/06/15
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Zajlanak a dolgok körülöttem rendesen, ezért se vagyok valami aktív mostanában a rovataimmal. Sajnos ez, és még egy megállíthatatlanul közelgő esemény az, ami miatt nem tudok úgy foglalkozni a lapjaimmal, ahogy szeretném. Meg azt szerintem azok észrevették, akik követik a másik lapomat is, hogy az egy szinten haldoklik, a blogom hozzá képest meg virágzik. Nem részletezném most ki hosszabban, miért, de idővel mindenre lesz logikus válasz. Legalábbis szerintem.

Régen nem pötyögtem semmi értelmes bejegyzést, és ez látszott is. Valahogy nem volt úgy alkalmas időpont, hogy egy komolyabb, hosszabb bejegyzést írjak, de most megpróbálom ezt a kimaradt időt egy bejegyzésben összefoglalni :D. 

Végre itt a jó idő, és úgy voltam vele, hogy megpróbálom nem úgy utálni a nyarat, ahogy eddig. Talán azért volt rossz, mert olyan melóhelyen dolgoztam, ami csak leszívta az energiámat.

Annyi biztos, hogy kalandos napom volt tegnapelőtt, ugyanis Anyuval megint elmentünk shopping körútra. Végre eljött az idő, hogy szoknyát húzzak, és így is van egy szép hosszú fekete szépségem, így azt az egyik atlétámmal összevetve mentem tornacipőben. Olyan kis hippisnek néztem ki, de legalább nem sültem meg :D. Valahogy nem akartam színes holmit felvenni.

A kedvenc boltunk nem messze van a keletitől, így oda mentünk. A következő bejegyzésben pedig láthatni fogjátok, miket szereztem az elmúlt időszakban. Májusban valahogy elfeledkeztem egy posztot hozni az újoncokról, így majd azért lesz olyan sok ^^”. Na de visszatérve, sikerült találnom egy olyan nyári ruhát, amit csak a negyedik próbára találtam meg. Előtte néztem egy hosszú fekete ruhát, ami már mióta a szívem vágya, de felpróbálva irdatlan hülyén állt rajtam, vagy csak a szabása miatt tűntem úgy, mint egy tömzsi akármi :D. Az egyik eladó kiscsaj nagyon rendes volt, segített egy rövid rábeszéléssel, hogy az jobb rám, mint amit eredetileg kinéztem.
Nap fénypontja: rohangált ott egy lányzó, aki előtte pasi volt. De viccen kívül. Ha anyu nem mondja, akkor fel se tűnik, annyira jól sikerült. A hajhosszát leirigyeltem volna, de egyébként egy nagyon kedves lányzó volt ^^.

Ezzel megvoltunk, indultunk hazafelé, mert én marha elindultam kaja nélkül, és azóta is lóg nekem egy kétgombóc fagyival, de sebaj :D. Keletinél várjuk a metrót, és megszólított egy néni, hogy hol szereztem a ruhámat, mert nagyon tetszik neki. Egyem szívét, nem hitte el, hogy turkálós volt :D. Kiderült, hogy egykoron tanár volt, és megdicsért, hogy fogytam, meg hogy húzzam ki magam büszkén még így is, mert a középkorban a hozzám hasonló testalkat volt a nőideál. Mondtam, jó :D. De tök rendes volt, ritka manapság. Idáig csak ilyen mogorva besavanyodott öreg nénikkel találkoztam, nem ilyen jófejekkel. A jófejek nem járnak arra napközben, mint én :D.

Kedvenc olcsó boltom következett, ahol megtaláltam végre a sokadik Essence lakkom. Jelenleg a 24-es árnyalatot, az Indian Summert vettem. Annyira jól néz ki amúgy felkenve! *-*

Másnap megint boltba mentem, mert előzőleg kinéztem egy kis fekete ruhát, ami passzol az én metalos stílusomhoz (bár elsőre tuti mindenki azt mondaná, hogy minimalista vagyok, ami egy szinten tökéletesen igaz is). Erre, mire odaértem, nem volt ott! ; – ; Anyu egyik barátja tanította neki, hogyha valamit venni akarsz, és akkor éppen nincs, akkor arra igazából nincs is szükséged. Szóval most igen, nem vettem ruhát, inkább egy fekete nadrág mellett döntöttem. Úgyis mindegyik bő rám, ez meg nem :D. Jó üzlet volt. Utána mentünk egy másik kínaiba (rengeteg van erre, és mind occó!!!), ahol megtaláltam az új nyakláncom, bár ott láttam virágkoszorút is a fejemre, egy kis baglyos lámpát meg egy tarisznyás táskát, így ha az még megvan, akkor mindenképpen megveszem őket.

Ma csak beugrottam a szoliba egy 9 percre, hogy ne legyen irdatlanul fehér színem, mint a blogom háttere :), és kaptam két baglyos karkötőt. Baglyos mindenhoool :D. Képekkel meg konkrét árakkal jelentkezem a következő posztban ^^.


Alább tudsz üzenetet hagyni.