Főoldal Amy Regények Extrák Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/06/15
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Lógok magamnak is egy ilyen poszttal. Egyrészt, nyomon tudom magam is követni, mit vettem, meg szeretek dicsekedni, hogy milyen olcsón be tudok vásárolni :). Jó, ez lehet beképzelten hangzott, de szeretem olcsón megúszni az ilyen shopping túrákat. Kezdem először a májusi cuccokkal.

Igen, már akkor is szereztem egy baglyos holmit :D Nálam a bagoly az ilyen kötelező kellék, már úgy rájöttem ^^.

Először kezdeném ezekkel:

Az arcmaszkot nem volt még időm kipróbálni, azóta is ott várja az alkalmat, hogy felkerüljön. Lehet, hogy hétvégén mindenképpen kipróbálom most már, mert már sok jót hallottam róla. Lefotóztam a leírást is, sikerült nagyjából olvashatóan. 199 forint volt egyébként, nekem nagyon megérte megvenni ilyen téren, már csak a hatását kellene letesztelnem… a deot nem mutatom be külön :D. Elég sokáig szoktam érezni az illatát, így nyárra annyira ideális, hogy azt elmondani nem tudom nektek :D. 329 forint, és szerintem minden DM-ben egységáras ^^.

Egy jó ideje már annak, hogy kerestem egy lila tornacipőt. Most találtam, mégha nem pontosan az a lila szín is, amit kerestem :D Lehet, hogy az effekt meg a fények miatt szürkének tűnik, de ez a szín egy létező lila. Halványlila, de nem olyan pasztellárnyalatú. Nem tudom pontosan milyen, de az a lényeg, hogy van ^^. 2500 forintomba fájt, és az Ázsia centerig kellett másznom érte.

Baglyos táska #4. Előreláthatóan lesz egy ötödik is, de az szerintem csak majd hó vége felé. Megpróbálom eladni két szandimat, amiket már nem hordok, hátha abból visszajön annyi, hogy megvehessem azt, amit kinéztem! *-* Na szóval. Ez nem egy ilyen reklámszatyor, hanem egy nagy pakolós cukiság. Simán elfér benne egy A4-es füzet, ahogy azt láthatjátok. Egyetlen hátránya van csak, hogy nem tudom a vállamon átdobni, de majd később keresek egy ilyen totebag-félét valamelyik rendelős oldalról ^^. 2000 forint volt egyébként.

És akkor jöjjenek az ehavi cuccaim. Most már sikerült anyummal megértetni, hogy nem azért veszek fekete ruhát, mert testképzavarom van a fogyás után, hanem mert két ruhatáram van, és mert a fekete egy gyönyörű univerzális szín.

Csodálatosan befigyel az első képen a Hope is Here Fan Deluxe Edition, de most nem az a lényeg :D. Ezt a trikót egy kedves bácsinál vettük, ráadásul féláron, mert ilyen utolsó darabok voltak. Az utolsó két feketét elhoztuk, mert anyának is tetszett :D. Kicsit furcsa, mintha kombiné lenne, de simán fel lehet venni utcára is. Kimondottan a háta miatt tetszett meg. Így féláron 790 forint volt ^^.

Az első képen levő rózsaszín ruci volt az, amit mondtam, hogy negyedjére találtam. Le lehet húzni a vállrészt, így tök csajosan nézek ki benne, és bőven elég egy sima leggings alá, mert nagyon jó anyagból van, és nagyon kis könnyed érzést ad. Néha belefér egy kis rózsaszín ;). Ő volt a legdrágább, mert 3500 Ft volt, de basszus, ilyen utolsó darab volt. Feketében is volt amúgy, de az meg ingszerű, és nem is állt jól. :(

A második képen az a csillámbagoly van, amiről nem gondoltam volna, hogy én valaha egyszer is veszek olyan felsőt, ami ennyire fénylik. Én? Csillámbagoly? Bah, hagyjuk :D De ezt nem bírtam ott hagyni! *-* 2600 Ft volt, és a méretemben sajna az utolsó.

Jól előnytelen szemszögből fotóztam le ezt a nacit, de annyi baj legyen :D Kicsit bohém beütése van, de olyan kis laza és könnyű! *-* Egyszerűen tök kényelmesen érzem magam benne ^^. 2300 forint volt, és tegnap leltem rá. Őt vettem az a fekete ruha helyett, amit végül nem találtam meg :(.

Ez a kis cuki macis nyaklánc pont ott van, ahol kinéztem a következő baglyos táskám, meg még egy csomó mindent, csak nem költekeznem kellene, hanem félrerakni xD. De így motiválom magam, hogy szép rucikban tényleg megéri melózni ^^”. 499 forint volt, és javarészt igen, ezzel az R-betűs nyaklánccal együtt hordom. A miértje csak annyi, hogy két számomra nagyon fontos személyt juttatnak eszembe.

Pont tegnap fotóztam ezt a lakkot, mára felkentem… de tényleg szép színe van :D. Lassan az egész körömlakkos dobozomat leváltja az Essence, már alig akad benne noname márka. Javarészt elfestegetem máshova xD. 449 forintért baromira megéri gyerekek! :O Tervezek venni egy szép zöldet meg egy feketét, de ez még a jövő zenéje.

Lááátszik, hogy ezt az utolsó képet az én telefonommal csináltam, mert eszméletlen életlen képek lettek :(. De talán nemsokára lesz egy jobb telóm :D. Az a dezodor szintúgy a Bi-es márka tagja, 450 forint, de olyan eszméletlen nyárias illata van, hogy most ezt használom a mangóillatú helyett :D. Parfümben is van egyébként, de most azt kókuszillattal élvezem ^^.

És itt vannak a baglyaim, amiről már a csoportban is beszéltem ^^. A jobb alsó képen ne nézzétek a pocimat :$ nem vagyok terhes XD. Hajgumik a kis szentjeim, de én tuti karkötőnek fogom használni őket. Először csak a fehéret vettem, de aztán rábeszéltem anyut, hogy hadd ne legyen egyedül szegény, így jött a párja is. Baglyokat szeretem párban látni! ^^. 400 forint volt darabja, és a szoliban vettem.


Comment below