Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/05/05
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Domini Games HOG Reviews Labyrinths of the World

Megjelenés: 2017. április 28.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Sanderion már több világot is elpusztított, és eltervezte, hogy a következő a föld lesz. Az előző részben megismert Keresőnek most a húga lenne a következő, ámde a démon szabotálja a beavatást.

Amanda szemszöge

Világ- és személymentés egyben. Már az előző résztől se esett nagyot az állam, és azt hittem a név alapján, hogy komorabb témához nyúlhatok, erre hozománya lett az előzőnek. Világok közt bolyongunk megint – ez jó! – és megint népeket mentünk, csak most a „nyakamba szakadt” Margaret is, a főhős testvére, aki Sanderion hatása alá kerülve ellenünk fordult. Szép történet.

Igazából ne úgy képzeljétek el a világmentést, hogy jöttek lézerágyúkkal, és szétbombázták sorra a bolygókat. Nope. Ez ennél durvább. Szépen kristályokat telepített ez a démon a homokembereivel együtt minden egyes bolygóra, és a kristályok elszívják a bolygó, a bolygón élők energiáját, ezzel adva hatalmat a démonnak. Egyébként, van egy lánytestvére, Tritta, akitől szimplán ellopta az erejét, mert ő meg képes eredetileg életet adni másképpen is. Úgy fél mindenki ettől a démontól, aki több uralmat irányít, mintha legyőzhetetlen lenne. Pedig mindenki legyőzhető.

Tritta felébresztése után a Kristálykirály segített eljutni ahhoz a kristálydarabhoz, amivel végleg el tudtuk tüntetni Sanderiont, utána Margaret is ugyanolyan védő őrző lett, nehogy már többen haljanak meg, és itt van vége a főjátéknak.

A bónuszban Sanderion leghűbb szolgája vissza akarja hozni az élők sorába a mesterét, ezért elrabolja Tritta fiát, mert az ő ereje tökéletes ahhoz, hogy a démon visszakapja a testét. Kedves egy családtag, nem? De sikerült legyőzni, mert én ilyen ügyes vagyok. Egyelőre rend van, de remélem, nem találkozom megint ezzel…

Szerintem

A múltkori világok közti utazás se volt a szívem csücske, de azt kell, hogy mondjam, ez legalább volt annyira szórakoztató, hogy nem unatkoztam. Mindent megtaláltam, morfokat, gyöngyöket és virágokat, bár azokat most nem olvastam végig, nem volt kedvem botanikust játszani :D.

Grafika: 10/10 – Dominiék mindig tökéletes grafikával dolgoznak
Teljesítmény: 09/10 – helyenként volt fagyás, de annyi baj legyen
Történet: 09/10 – kihagyhatnánk ezt a világok közti utazást? Már egy kicsit unalmas…


Alább tudsz üzenetet hagyni.