Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/05/22
Írta: Amy | Hozzászólások: 8 | Kategóriák: Daily Best Challenge Diggy Games for Amy

2012. május 15-én indult a Diggy’s Adventure, amivel már játszom lassan 5 éve. Nyitás után egy fél évvel kezdtem, 2012 októberében, mert érdekelt, hogy mit lehet csinálni Egyiptomban. Így tulajdonképpen az „elsők között” játszom.

De hogy ki ez a kis fickó? Diggy egy régész (nem bányász!) aki különböző kalandokba keveredik több ország istenségeivel, megismerhetjük a mitológiájukat, és számtalan különböző logikai feladatot kell megoldani. Emellett követhetjük Diggeriust, Diggy apját, akit valamikor Kína végén fogok utolérni, mert úgyis a Tűz sárkányánál tartok.

Miért is ajánlom?

Az tuti, hogy addiktív. Egyedül is haladhatsz vele, mert nekem is olyan a 40-60. szint között lettek először csak szomszédaim. Gyűjthetsz kincseket, sok nyersanyagot, drágaköveket meg aranyérméket, amikkel előre haladsz. Jelenleg öt országban lehet kalandozni: Egyiptom, Skandinávia, Kína, Atlantisz és Görögország. Régiónként nehezednek a pályák, így erre két módod van, hogy hamar túljuss a pályákon: kapacitást és regenerálódást kell növelni. A regenerálódás fontosabb, hiszen minél hamarabb tölt vissza a véges energiád, annál hamarabb eshetsz neki az adott pályának.

Mindenért jár plusz tapasztalatpont meg aranyérme, vannak kitüntetések meg minden földi jó.

Személyes kedvenceim az események, amik gyakran kortárs dolgokba is belenyúlnak. Általános dolog a nagyobb ünnepekkor egy-egy jelentős történetet hozni, ez a Diggyben sincs másképp. A karácsonyra mindig 5-6 hetet adnak, különben 3 hetes időtartalmú események vannak. Az év elején mindig valami mesés eseményre kell számítani, szokott lenni erőember verseny, ennek van nyári és téli verziója is. Idáig az idei téli erőembert sikerült megcsinálnom, mert csak most értem olyan szintre (230-as szint felett!), hogy nem kellett plusz energiát szereznem a táskámból. Kedvenceim általában a Halloween-es eventek, mert hát miért is ne vonzzon engem a sötét oldal? 😀

Egyetlen rossz dolgot tudok csak felhozni a játékról, amit már élvezhetünk magyarul is: ha ne adja Merlin, elhagysz egy kockát, akkor azért végig kell járnod az egész pályát. Már rimánkodunk egy olyan opcióért, hogy dobjon a közelébe, de még nem találtak imáink meghallgatásra.

Aki kedvet kapott hozzá, kattintson a lenti ikonra, és kezdődhetnek a kalandok! 😀


Hagyj kommentet!
február 11 2024

Nem szoktam nagyon a gépen játszani, de az ajánló eléggé elnyerte a tetszésemt. SZeretem a logikai, gondolkodtató játékokat. Eddig ezt nem ismertem, de köszönöm, írtál róla. Szerintem kipróbálom.

február 11 2024

Szerencsére van hozzá mobilos verzió is, így mindenképpen javaslom, hogy nézz rá 😉

február 11 2024

Nem igazán szoktam játszani, de ezek a figurák nagyon aranyosak😁

február 11 2024

Hű micsoda játék. Nagyon szeretek játszani, főleg, ha időm engedi, köszii a tippet ☺️ mostanság újra rákattantam a honfoglalóra, így azt tolom leginkább 🙂

február 11 2024

Nagyon jó ajánló lett. Próbálok nem rákattanni még egy addiktív játékra (pláne, hogy épp nintendóra gyűjtök még egy addiktív játék miatt). 😀

február 11 2024

Szeretek játszani a gépen, szóval egyszer tuti kipróbálom😃 Köszi az ajánlót😃❤️

február 12 2024

Nagyon érdekes játék és még fejleszti is az ember tudását, ez tök jó:3 szerintem meg fogom nézni, hátha nekem is tetszeni fog:3 csak számítógépre van?

február 12 2024

Szuper ajánló lett, rá fogok nézni mindenképp ❤️

Alább tudsz üzenetet hagyni.