Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/04/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: EleFun Games Fear for Sale HOG Reviews

Megjelenés: 2017. április 20.
Fejlesztők: EleFun Games
Történet:
Drammond szigetének környékén több ember is eltűnt. Emma Roberts éppen új cikkét írná, mikor Linda Swan szelleme jelenik meg nála segítséget kérve.

Amanda szemszöge

Az egy dolog, hogy megint többen eltűntek, és biztos, hogy megint valaki hozzányúlt a természetfelettihez. A szigeten van egy elhagyatott ház, elvileg ott tűnt el mindenki, és az új tulajdonos meg elvileg tud erről. Bár ahogy a szigeten elkezdtem nyomozni, már az új tulaj is áldozat lett. És valami majomzombiszerű lény is ólálkodik. Konkrétan úgy megijedtem, hogy beugrott a játékbeli kamera elé, hogy azóta is fáj a térdem xD.

Történet szerint az új tulajdonos, Clarissa távoli rokona Richard Diamondnak. Clarissa megpróbálta megölni Emmát már egyszer, de a birtokra érve már ő is áldozat lett. Minden eltűnt személy ott van egy pincében, mindegyik egy kapszulában van, ami elszívja a lelküket. Gyaníthatóan Diamond keze van a dologban, mivel a vendégház korábban elmegyógyintézet volt. Yep, már megint belefutottam egy ilyenbe… aztán, ahogy bejutottam Diamond irodájába, ott találkoztam először Simon nevével. Simon elvileg egy remete volt, aki a világítótoronyban élt, és valaminek az őrzője volt. Akkortájt jelenhetett meg, mikor Diamond megvette ezt a birtokot, és ki akarta vágatni azt a fekete fát, ami útban volt. A munkások akkor mindenféle démonról és sárkányokról láttak víziókat… nem tudom, mit ittak, de adhatnának belőle.

Valahogy sikerült a mágus (jobb szó nincs rá) birodalmába jutni, és nem nyílt lapokkal játszottam közöltem vele, hogy a jutalomért jöttem, nem azért, hogy megállítsam. Legjobb védekezés a titkos támadás, ugye. Viszont ahhoz, hogy a tervem működjön, vissza kellett jutnom a saját világomba. Itt is volt három őrféle, akiknek vissza kellett adnom a fegyverüket, hogy tovább mehessek. Mondjuk, imádom EleFunék ennyire elborult világát, elidőztem volna ott egy darabig más keretek közt.
Egyetlen személy hiányzott már csak ahhoz, hogy a rituálé megkezdődjön, de ott volt Emma, aki megakadályozta ezt. Mindenkit sajnos nem tudtunk még így sem megmenteni, a rendőrség is csak négy személyt hozott fel. Sajnálom :/. Emma még kórházba is került, mert Diamond rálőtt, és a rituálé megakadályozása után is vérzett. Gyerekek, halló, ki fogja vinni a 11. részt különben?

A bónuszban Emma befejezi a cikket, mire jön egy fickó, lefújja valami altatószerűvel, és elrabolja. A hangja alapján a mágus megszállta, és most bosszút akar rajta állni. Nem félek én tőled :D. Vissza kellett mennem a szigetre, ahol először a szolgáit szabadítottam fel, ők meg végleg száműzték a bolygóról Simont.

Szerintem

Valamiért még mindig keresem az első rész varázsát, de lehet, hogy azt hagyjam el? A történettel nincs bajom, végre voltak ilyen lények, akiket fel kellett szabadítani, de legalább csináltam valami hasznosat is. Kíváncsi leszek, lesz-e 11. rész. Egyre több sorozat lesz kétszámjegyű, aminek örülök. Amikre várok, azok meg eltűntek :(.

Grafika: 10/10 – most ez nagyon tetszett, végre kevés volt a kék-narancs párosítás
Teljesítmény: 08/10 – széles képernyő, meh
Történet: 10/10 – igaz, hogy a sztori már nem új, de legalább jól szórakoztam :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.