Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/04/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Danse Macabre Eipix Entertainment HOG Reviews

Megjelenés: 2017. március 31.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Benedetti híres zongorajátékos Florence városában, ám egyik nap rejtélyesen meghal. Az egyik tanulója lesz a legfőbb gyanúsított, holott valaki mérgezett bort küldött a zongoristának.

Amanda szemszöge

Ajaj. Már megint egy fiatal lány kerül bajba, csak mert mentorálta valaki. Jelenleg az van, hogy Benedettit megölik, valakik rá akarják kenni a tanulójára az egészet, be is börtönzik. Kiszökve megtalálta a dokumentumokat, amik bizonyítják ártatlanságát, hogy Benedetti valóban kapott fenyegető leveleket, ámde Benedetti mentora, Tonelli fogta, és elvitte, miután megszereztem. Milyen szép árulás… na de, megint bonyolódik a helyzet, mert magamnak kell visszaszereznem a fontos bizonyítékot.

Azonban ez csakhamar több lesz, mint egy sima gyilkossági eset. Tonelli is meghal, szintén kapott a mérgezett borból. Van egy Pozzi nevezetű fazon, ő hisz a lánynak, és szerinte Loggia mester összes kedvence lehet leendő áldozat, és hogy ezek a művészek mind-mind a közeli amfiteátrumban (jelenleg a Colosseum szolgál ennek), versenyeztek nemrég. Valaki gyilkolja a művészeket (gyanítom azért, mert valakit be akart jutatni az élmezőnybe, nem sikerült, így áll bosszút, vagy nem nyert semmit), és a lányzó csak egy szerencsétlen véletlen miatt került bele. Mit eszeltek ki a készítők? Ez a lányzó találja meg a sorozatgyilkost! Eszem megáll. De legalább gyönyörű olasz városban barangoltam éjszaka, és jaj a kis szívem de hevesen dobogott.

Közben meghalt még egy tag, és kiderült, hogy a 10 versenyzőből három tényleg meghal, mire odaérek. A játék elején levő videóban megölnek egy tagot. Annak a tagnak az özvegye áll mindezek mögött. Ő akarta megmérgezni a mestereket, miután a férje meghalt, és ellopták azt a művet, amit ő írt, és valamelyik a sajátjaként akarta felhasználni (vagy mindegyik lopott belőle valamennyit? Már nem emlékszem pontosan). Erre ez a Pozzi gyerek meg szépen összeszűrte a levet az özveggyel, elvégezték a gyilkosságokat, és éppen meg akarnak lépni. Ámde itt vagyok én, hogy ezt megakadályozzam, ugye. Rám nem kentek gyilkosságot, az tuti. Mocsok egy banda… az özvegy még Pozzit is meg akarta mérgezni, hogy ne legyenek szemtanúk, de sikerült a végén azért mindkettejüket rács mögé juttatnom… csak azt nem értem, hogy az a túlélő manus, akinek adtam ellenszert, miért lett felmentve a gyilkosság alól.

A bónuszban elvileg Pozzi kiszabadult a börtönből… de úgy, hogy előtte elvileg két nappal öngyilkos lett, miután az özvegyet is megölte. Hát jó. Aztán, ahogy a túlélővel mentünk nyomozni utána, akkor kiderült, hogy Pozzinak van egy ikertestvére, aki bosszút akart állni fivére haláláért. Értem én, de lebeszélhetted volna, hogy öldököljön, és akkor még most is élne. A gyönyörű galéria udvarán vertem le egy nőies jobbhoroggal, majd egy kellékesládát lőttem rá, így a helyi erők bevihették a cellába.

Szerintem

Mindig elfeledkezem, hogy ez a sorozat nem csak egy zenéhez köthető sorozat, valaki/valakik mindig meghalnak benne, és pont ettől lesz a sorozat olyan figyelemfelkeltő. Az animáció helyenként ugyan érdekes volt, mert ember nem hajol úgy meg, ahogy ők csinálták, de mivel eddig máshol nem láttam, nem számítom fel akkora hibának. Imádtam az olasz helyszíneket, egyedül az itáliai zene hiányzott alóla.

Grafika: 10/10 – azok a gyönyörű olasz helyszínek, istenem *-*
Teljesítmény: 09/10 – alakul az a meghajlás animáció, gyerekek
Történet: 10/10 – lassan már temetőt lehetne nyitni, annyian haltak meg a sorozatban valakinek az elmebeteg mániája miatt…


Alább tudsz üzenetet hagyni.