Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/04/27
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Amióta beléptem a csoportba, rengeteg klassz bloggal találkoztam. Párat ismertem már közülük, de bizony én is felfedeztem új embereket. Thea blogja is köztük volt, és már elsőre megfogott a hangulatossága, és ahogy olvastam, még inkább úgy éreztem, hogy tovább kell maradnom olvasni :D. Így akadtam erre a tagre. Forrásmegjelöléssel elhoztam, és elhoztam angol/magyar verzióban. Köszönöm így utólag is ^^.

01. Favourite Starbucks drink? / Kedvenc Starbucks-ital?
Életemben kétszer jártam Starbucksban, és mondjuk úgy, nem az én pénztárcámra van szabva. Valamikor ősszel ittam sütőtökös latte-t, az ízlett, de igazából anya csokis-fahéjas kávéját semmi és senki se tudta eddig überelni.

02. How long does it take you to get ready in the morning? / Mennyi idő alatt készülsz el reggel?
Most, hogy rövid a hajam, fél óra elég szokott lenni, és ebbe benne van a fogmosás is. Ha nem a tükör előtti időt nézem, akkor bizony 1-3 óra. Mire felkelek, megiszom a kávém, még egyszer átnézem, tényleg azt akarom-e felvenni, amire tegnap este gondoltam (aztán mindig mást veszek), összepakolom a táskám, adok enni a macskámnak… utána a fürdőszobai tollászkodás nem sok, lekenem az arcom, felviszek szemceruzával két vonalat, kifestem a szempillám, szőlőrúzst kenek fel, aztán irány. Sajnos nincs meg már a reggeli zenelista, hogy a nap jól induljon… hiányzik reggelente az Again Its Over ; – ;

03. How many selfies do you take on a daily basis? / Mennyi szelfit csinálsz naponta?
Sehányat. Azt mondják, aki sok szelfit csinál, az pszichopata.

04. How many Instagram followers and pics do you have? / Mennyi instagram követőd és fotód van?
93-an követnek, és 52 fotóm van. Nem valami érdekes, de kérésre megosztom.

05. Do you ever say “LOL” or “OMG” out loud? / Élőben is használod a LOL és az OMG-t?
A LOL-t igen, az OMG nálam az Jesus Monroe vagy Holy Merlin alatt fut. 

06. Do you wear the same clothing item more than once? Felveszed ugyanazt a ruhát egynél többször?
Sajnos igen. Mármint, többször felveszem ugyanazt, de igyekszem azért egy héten nem ugyanabban az összeállításban megjelenni bárhol is. De a farmer-tornacipő-póló az állandó. Azt nem lehet elrontani :D.

07. Are you racist? / Rasszista vagy?
Nope.

08. How many tweets do you have? / Mennyi twitted van?
Nem használom a twittert, úgyhogy zéró.

09. Instagram, Twitter, or Tumblr? / Instagram, Twitter vagy Tumblr?
Tumblr! Eddig ebben az oldalban találtam meg a legtöbb hasznot. Instagramon többnyire csak a kedvenceimet figyelem, meg mikor Babyboy kirak valami új fotót. Bár mostanában alig…

10. What do you spend most of your time doing? / Mivel töltöd a legtöbb időd?
Zenehallgatással tuti. Általában mindig lemegy egy-egy Lacrimas-SadDoLLs-Starkill lemez, utána megyek YouTube-ra hallgatni pár Kon-Troll videót, és ha van HOG péntekre, akkor azt. Meló után általában eszek és fürdök, tévét nem nézek, mert érdektelen számomra. Persze, ebbe a macskám agyonbabázása is benne van. Ha van valami hír a TWD-hez, akkor kiteszem, de igazából ott kellene a legtöbb időmet töltenem, mert megint 1001 modullal vagyok lemaradva…

11. Who are your favorite YouTubers? / Kik a kedvenc YouTube-reid?
Nem követek senkit rendszeresen. Na jó, ez hazugság. Sara Beauty Corner és a Kon-Troll. Amíg aktívak voltak, addig alap volt a Dumaragu és Vidman csatornája, majdnem mindegyik videójukat láttam vagy háromszor. Pewdiepie-t egy ideje nem követem, nem mozgat már meg. Feliratkoztam még YourGibs és Pazu csatornájára is, néha Markipliert is megnézem, ha olyanom van.

Alap, hogy a zenekarok csatornáját is követem :D. Úgyhogy asszem ennyi.

12. How often do you do your nails? / Milyen gyakran csinálod meg a körmeidet?
Általában hetente, de két festés között egy napot szoktam hagyni, és ez általában szombatra esik. Pénteken lemosom, szombaton pihen, vasárnap meg felkenem.

13. Are you a shopaholic? / Boltkóros vagy?
Erről árulkodik néhány játék… főleg a Lady Popular… xD. Egyedül Diggyben nem szórom a pénzt, ott konkrétan várok, hogy eljussak már Atlantiszba, mert ott van durván 1,5 millióm. Energiatermelőkre akarom beváltani, mert a kínai felhozatal nem ad annyit, hogy 0.4-es regenerálódási szintről le tudjam vinni 0.3-ra… mondjuk ez egy másik poszt.

14. How many times have you watched Mean Girls? / Hányszor láttad a Bajos csajokat?
Még egyszer sem… és kezdem úgy érezni, hogy már nekem kínos, hogy még nem láttam.

15. Do you own a lot of clothes? / Sok ruhád van?
Egyetlen kis szekrényben van mind, és már le kellene őket cserélni, főleg most, hogy már 15 kilót fogytam, és mindegyik lötyög…

16. Do you take pictures of your food before you eat it? / Lefényképezed a kaját, mielőtt megeszed?
Nem, nem olyan fajta nőstény vagyok én.

17. What are your average grades in school? / Átlagosan milyen jegyeid vannak?
Mindenhol hármas átlagom volt, köszönöm kérdésed.

18. How do you usually style your hair? / Hogyan hordod a hajad általában?
Nos… mivel még mindig kegyetlen rövid, és már épphogy eléri a vállam, még mindig csinálok felülre egy kis copfot, és hagyom a többit szabadon lógni. De az is idegesíti a nyakam rendesen. Van, hogy összefogom, mert annyira idegesít. Nos igen, soha többet nem lesz medium bobom, azt garantálom.

19. Do you always look presentable? / Vállalhatóan nézel ki mindig?
Tökéletes ember nincsen, magamról se hiszem, hogy az vagyok. Az viszont időnként teljesen frusztrál, ha huzamosabb ideig nem hordok feketét. Télen volt olyan, hogy barna Barbie voltam, ami idegesített, mert kabát is, nadrág is, csizma is barna volt… azt meg csak ősszel szeretek hordani. Általában igyekszem 3-4 színt csempészni magamra, hogy elkerülhessem ezt a hibát, és igyekszem úgy keverni a stílusokat, hogy a girly metalhead azért felismerhető legyen. Azóta is vérzik a szívem egy új bakancsért… de ott a HIH Deluxe, ne sírjak.

20. Do you wear makeup everyday? / Minden nap viselsz sminket?
Nem, felesleges pazarlás. Egyedül az arcom kenem, hogy ne érezzem száraznak.


Alább tudsz üzenetet hagyni.