Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/03/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: GrandMA Studios HOG Reviews The Unseen Fears

Megjelenés: 2017. március 15.
Fejlesztők: GrandMA Studios
Történet:
Nathaniel Wilson paranormális nyomozó Hollandiában. A legújabb ügyében olyan gyilkossághoz hívják, amit garantáltan nem emberi erők végeztek el.

Amanda szemszöge

Szeretem az ilyen játékokat. Gondolkodni kell benne, nem csak tenni-venni, és elkapni meg megkeresni a tettest. Három fő történetre tagolódott a sztori, és én meg kapásból rávágtam, hogy mutassa a morbidabb dolgokat is. Néha megjelentek pókok, vagy árnyak, a kellő ijesztő hanghatással együtt is. De jó nekem. Még jó, hogy megedződtem.

Az első történetben egy sorozatgyilkos van a városban. Még a gyilkos profilját is összeraktam, mintha tagja lennék a Gyilkos elmék stábjának. Az elkövető csakis a szőke hajú, kékszemű fiatal lányokra „szakosodott”, ámde van egy kis turpisság a gyilkosságokban: eltűnik a bőrük, mintha savval marták volna le, ámde sem a csontok, sem a ruhák nem tűntek el. Ezért van itt Nathan, mert neki vannak ilyen képességei. Kiskorában kapta, mikor egy csuklyás fazon kimentette a vízből az árva fiút. Azóta nagyon is ért a paranormális világhoz. Közben találkoztam alakváltókkal is, az egyiket ráadásul meg is szállta valami mágia, és vannak vadászok is, azok meg minden természetfelettit kiirtanak, tökmindegy, hogy ártatlanok-e vagy sem. A sorozatgyilkos egyébként egy hiú boszorkány, aki nem volt hajlandó engedni az öregedésnek. A 9. leszármazottat akarta egy rituálé alatt megszállni, hogy tovább éljen, de sikerült az egyik Vadásszal megakadályoznunk ezt, így a banya elpusztult, a fiatal lány se lett áldozat. És ahogy összeraktam, biztos az utódot kereste a vérvonalában.

Utána következett az első bónusz, ahol segítenem kellett alakváltóként a sorstársaimon, mivel visszaváltozni nem tudtak önakaratukból, és megoldást kerestem. Itt utamat nem állta semmi, a múzeum archívum részlegének azonban volt egy titkos helység, ahol egy ősi szörny várt találós kérdéssel. Szerencsére, ha hibáztam nem ölt meg, de kiderült, hogy ő is egy alakváltó, mert követett végig patkány formájában. El kellett pusztítanom egy tárgyat, ezzel pedig minden alakváltó úgy válthat a továbbiakban alakot, amikor akar, olyanná, amivé akar. Nekem is kell egy ilyen képesség.

A második bónusz egyszerű volt, egy gyilkosság helyszínén kellett nyomokat gyűjteni, majd utána el is kapták egyből. De ehhez az kellett, hogy mindenhol megtaláljak 77 jelet, amik nem azonnal voltak láthatóak.

Szerintem

Dobtam egy hátast Nagyi új sorozatától. Olyan paranormális nyomozásban volt részem, hogy ihaj. Szeretnék ebből sorozatot látni, és Nathan bőrébe bújva elkapni mindenkit. A paranormális nyomozás egy hálás téma, már most várom a folytatást. Csak nem fog a Nagyi csalódást okozni.

Grafika: 10/10 – tökéletes, ahogy van, még az ijesztő részek is rendben voltak
Teljesítmény: 09/10 – örülnék egy ablakos módnak, különben minden pipa
Történet: 10/10 – már most kedvencnek nyilvánítom, pedig még kellene egy pár rész. Nagyiék remélem dolgoznak már rajta.


Alább tudsz üzenetet hagyni.