Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/03/31
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Deep Shadows HOG Reviews Tales of Terror

Megjelenés: 2017. március 30.
Fejlesztők: Deep Shadows
Történet:
Amy kisöccsét, Adamet 20 évvel ezelőtt elviszi egy szellemszerű lény. 20 évvel később levelet kap egy idős nőtől, miszerint tud valamit a családról, aki előtte a birtokon lakott.

Amanda szemszöge

Kicsit ismerős a történet egy másik sorozat egyik részéből. Itt is az van, hogy egy őrült személy fogja az áldozatokat, szobrokká alakítja őket, és tökmindegy, hogy az illető akarja-e vagy sem. Jelenleg itt egy Joanne nevű idősebb nő, és a komornyikja, Mr. Ramsay csinálja a fesztivált. Találtam egy túlélőt, aki csak a menyasszonya után jött, de szegény lányt az egyik szökőkútnál találtam meg, a fickó belelépett a csatornában egy medvecsapdába, amit – gondolom én, hogy a komornyik – szépen elárasztott vízzel, és ez a vízlöket Amyt is kimosta a közeli mederbe.

Lépten-nyomon találkoztam a szobrokkal, amik mind-mind áldozatok voltak. Volt egy Amy korabeli srác is, aki segített, a komornyik üldözött, az öreglány meg hol előbukkant, hol nem. Ahogy bejutottam végre a házba, találtam néhány bejegyzést, miszerint egy magánnyomozó érkezett a birtokra egy levéllel, amiben feketén-fehéren ott állt, hogy Joanne meddő, nem tud szülni. Így már érthető, miért rabolta el Adamet, de a csattanó később jött. Konkrétan akkor, mikor már rájöttem, hogy a fiatal srác – akit Jonathannak hívtak itt – tulajdonképpen Adam, Amy testvére. Megölte Joanne-t, mikor elege volt abból, hogy halott állatokból kell szobrot csinálnia, akkor tért át arra, hogy halott emberekből is szobrokat csinál. És végig ő volt az öreglány, csak olyan profin sminkelt, hogy mindenkit megtévesztett! Mi vezet egy srácot arra, hogy ilyen elmebetegségre vetemedjen? Ez tényleg a művészet horrorja.

A bónuszban eltelik egy kis idő, és meglátogatjuk az elmegyógyintézetbe zárt Adamet, de persze, nekem már a doktor is gyanús volt, aki kezelte. Elvileg szabadon körbenézhetek, erre pont a főajtót zárja le. Ja, és a biztonsági őr eszméletlenül fekszik a portán. Ahha, méghogy itt minden rendben van.

Az emeletre érve valami kábító gáz keveredik, és csakhamar gumiszobán találom magam. az ottani páciens rájött, hogy Amy Adam testvére, és tartsa magát távol tőle. életemben nem éreztem még ennyire kínosan magam, mint ebben a bónuszban. Mondtam már, hogy gyanús a doki? Szerintem Adam az, az igazi doki meg valahova be van zárva, rosszabb esetben halott.

Nem igazam lett? Az igazi doki be lett zárva, Adam meg éppen szabadlábon volt. Hiába hívtam a rendőrséget, szerintem Amy is áldozatul esett ennek az őrültnek.

Szerintem

Nem láttam jönni ezt a játékot, de igazából rövidnek éreztem, még akkor is, ha több részletben ültem neki. Meglett minden firka meg szem, pedig nem is az volt az elsődleges célom. A történetnek nincs vége szerintem, bár ki tudja. Szerencsére, a részek nem függenek össze.

Grafika: 08/10 – helyenként láttam hibát, de az inkább az animáció hibája
Teljesítmény: 09/10 – helyszínváltáskor kihagynám a hanghatásokat, gyerekek
Történet: 10/10 – akkorát koppant az állam a csavar miatt, hogy minden tiszteletem a készítőké!


Alább tudsz üzenetet hagyni.