Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/03/19
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Mára elértem arra a pontra, hogy a versenyt magáért a részvételért játszom, nem a jutalmakért. Nem egyszer írtam már a blogos terveimről, de mindig jó újra meg újra előszedni az ötletládát, és leporolni azt. Szerintem csomó minden változott, de ezt majd eldönti, aki akarja :D. Innen is köszi Dienah az ötletet! ^^

Blogolás terén vannak ötleteim, de redukálni akarom a különböző rovatokat. Látszik, hogy vannak szokott dolgok, de valamiért úgy értem, nem olyan személyes, mint hogy leírom egy-egy adott témában a véleményem. Már azon is gondolkodtam, hogy keresek egy hosszabb tumblr tesztet, és abból csinálok egy olyan körkérdéses modult, hogy direkte hosszan kell válaszolni. Volt korábban egy ilyen, de ott se tudtam hosszan válaszolni, vagy kimondottan egy ilyen külön posztos rovatot csinálni. De ez még a jövő zenéje.

Kinézetileg már rájöttem, hogy a minimalista az, ami hozzám közel áll. A legtöbb minimalista designt többnyire nem GP-re tervezik, így hosszú kódolásos folyamat szokott lenni, hogy nagyjából hasonlót csináljak. Lehet, hogy ezekből hozok css-eket, de csak képként, és később ezeket meg lehetne rendelni. Ingyen, persze, mert nem vagyok egy kódszakértő. Én is nem egy embertől tanultam, de valamiért mégis bennem van az adni akarás.

Design téma mostanában változatlan. És azt hiszem, egy darabig az is marad. Tudom, ez nem egy Lacrimas-os oldal, ott van, csináljam meg nekik, és akkor ott lehetnek… de SILPP vagyok. Ezt vállaltam. Én ezzel reklámozom őket, mert úgy érzem, egyszer ennek meglesz a gyümölcse. Vagy jönnek megint, és a saját képeimmel díszíthetem a lapom, vagy más. Nem tudom, de jó megérzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Mást valahogy nem érzek magaménak. Vannak szép minimalista képek, nem egyet találtam, de belőlük nem tudok designszettet csinálni.

Viszont több ilyen csajosabb rovat van a tarsolyomban, amiket jelenleg nem tudok megvalósítani, mert nem vagyok tehetős. Nem a sminktippekre gondoltam, mert az távol áll tőlem. Szeretnék igazából rájönni, olyan téren mi az én erősségem, és utána akarok erről hosszabban értekezni. A Polyvore-on nagyjából látszik, milyen irányvonalat kell elképzelni.

Fejlődnöm határozottan kell, de ezt sokaknál mondom. Rengeteg klassz ötletet láttam, de valamiért folyton le akarom az én nyelvemre fordítani, pedig néha sokszor jobb az, amit más csinál. De bennem akkor is ott van, hogy nem lemásolni akarom, vagy kimásolni, hanem megtanulni, hogy kell. Van is erre oldalam, ahol gyakorolni szoktam, és ha tetszik a végeredmény, akkor beépítem ide is.

A határidőkkel is jó lenne, ha meg tudnék végre állni. Meg igazából nem tudom, miért érkezik kevés hozzászólás. Szeretek barátkozni, ismerkedni, és mindig is célom volt egy kisebb közösség összekovácsolása. Tudom, kikkel beszélek blogon kívül is, a többsége ismerősöm is a kék hálón. Talán egy interaktív modul nem ártana, de még meglátom.

Tartalommal se ártana haladnom. Jó, így is több apróbb témám van, aminek igazából nem is itt lenne a helye, de úgy érzem, hozzám tartoznak. Vannak, amik jobban mennek, állandósítva, és vannak olyanok, amik nem, mert időszakosak. Ezeknek is valamikor eldöntöm a sorsát, nem ígérem, hogy mostanában, sajnos nem vagyok jó hangulatban. Kihat rám a környezetem negatív befolyása.

Blogon jelenleg legjobban… nem is tudom. Még mindig nem tudom, mi benne a legjobb. Ezt én sose tudtam. Szeretem megosztani, mivel játszottam, milyen élményt kaptam tőle. Milyen szettet hordanék egy-egy klipbe, amit végül is, hordanék a mindennapokban. Legutóbbi ilyen a Carnival of Rust alatt volt, azt úgy az egyben tudnám viselni. A rovataimat mondanám. Ennyire állandósítva kevés helyen láttam, hogy egy blogger/szerkesztő hosszabb kitartással visz egy rovatot. Ezt én személy szerint szeretem, mert érdekel az adott téma. Nekem se árt ötlet 😀 A felét meg se csinálom, de jó ihletet meríteni.

Jelenleg a legrosszabb a blogomban? Talán az, hogy nem vagyok vele sosem száz százalékosan elégedett. Mindig valamit akarok változtatni rajta, és sajnos látszik, hogy a blog nagyon jól fut, míg a másik nagyobb oldalam nem. Nem akarom ismételni magam. Talán pont ez a legnagyobb bajom, hogy hasonló a két stílus.

Nyitva hagyom a lehetőséget, ötleteket várok, Ti hogy látjátok ezeket. Lehet, egyedül vagyok ezzel, lehet nem.


Alább tudsz üzenetet hagyni.