Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/03/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Megint késni fogok egy-két napot az enapi HOG Reviews-szal, így türelmetleket kérem, mindkettőnek már csak a bónusza van hátra. Azonban vannak dolgok, amikről írnom kell megint.

Egyrészt, amilyen stresszes helyzetbe kerültem megint, teljesen elment a munkakedvem. Oké, ne rinyáljak, éjszakára baromi jó pénzt kapok még úgy, hogy négy órás vagyok. Egyszerűen most lehet, hogy csak a stressz miatt vagyok így, de tényleg nincs sok kedvem. Oké, négy óra hamar elmegy, nem vagyok egyedül, még taxival haza is hoznak este, de na. Komoly dolgok vannak. És a fenti kép nagyon is jól prezentálja, hogy mit csinálnék legszívesebben. Aludnék, amíg nincs megoldás.

Bár nem vagyunk már régóta a régi lakhelyünkön, mégis tudom, hogy nemsokára másé lesz. Nagyapám öröksége, amit egy 30-40 éven belül én örököltem volna, elszáll. Ez az, ami miatt picit ideges, és stresszes is vagyok. Jó, alapból keresünk albérletet megint, mert kiderült, hogy itt sem maradhatunk, de azért na. Most már így, a moratórium vége felé már teljesen felesleges visszamenni oda, míg összeszedjük magunkat. Nem tudom, ezt más hogy csinálja, de egy költözés baromi kimerítő, és még igazából fel se ébredtem az előzőből. Hátha most nem kapok ki egy taperolós bácsit…
Alapjáraton pozitív ember vagyok, akit néha sikerrel befolyásol a negatív környezet. Jelenleg úgy érzem, hogy ennek a hullámvölgynek a végén járok, és ott az a sok jó dolog, amiről eddig csak álmodtam. Már csak egy kicsit kell szorosabbra fognom a bőrszíjat, és kezdhetek élni. Végre.

Plusz, egy igencsak lényeges dologra jöttem rá, főleg amióta jobban érdekel a testmozgás. Nagyon kevés a fehérjém. Ezt a háziorvosom mondta nekem. Mivel nem eszem tojást, és a hús is ritka nálunk, a krumplin kívül nincs havi egyszer több zöldség, így gyakorilatilag alig van miből beszerezni. Öcsém fitneszes életmódját elvből kerülöm, pedig ő fehérjeporon él már két hete. És jelentősen kopaszodik is azóta a homlokánál, mert rengeteg a fehérjéje, de nem hallgat rám.

Tegnap még voltam a háziorvosunknál is, lekísértem anyukámat. De sajnos nem kerülhettem el, hogy bemenjek, így viszonylag hamar, másfél órányi várakozás után két legyet ütött egy csapásra. Megvizsgált, megdicsért, hogy fogytam, és rákérdezett, hogy ez hogy sikerült. Akkor mondta, hogy ez nagyon jó, de még többet kell mozognom (lógó bőr miatt), és még több fehérjét bevinnem, mert nem lesz ennek jó vége. Azt is helyeselte, hogy jól csinálom a napi két liter vízfogyasztást. Az üzemorvosi vérvételi leletem is bemutattam (mert Amcinak mindig minden a táskájában van, ugye), és felhívta a figyelmemet a vashiányra, így kaptam rá receptet is. De jó… most nem engedhetem meg magamnak a drága gyógyszereket. Maximum, tényleg többször eszek spenótos tésztát, jó sok fokhagymával.

Mire leírtam, hogy nincs kedvem dolgozni, igazából meg is jött. Luxuscsaj leszek, taxival fogok hazajönni :DDD. Csak hát éjszaka…


Alább tudsz üzenetet hagyni.