Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/03/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: HOG Reviews Mariaglorum Mystery of the Ancients

Megjelenés: 2017. március 2.
Fejlesztők: Mariaglorum
Történet:
Egy holttestet találnak a Palmer-kúriában, ámde az ügy nem szokványos halálesetnek tűnik. A korábbi részek híres nyomozója tér vissza még egyszer küzdeni a természetfelettivel.

Amanda szemszöge

Szeretem az ilyeneket. Korábban nem volt annyira a szívem csücske a sorozat, pedig a Mariaglorum nem csinál rosszat (lássátok a League of Light szériát, például). Itt is van egy eszméletlen cuki segítőnk, és már tényleg azon gondolkodom, hogy megvarrom ezeket, csakhogy nekem is legyenek.

Történet szerint egyik napról a másik eltűnt egy város minden lakosával együtt. Az úrnője egyik napról a másikra megváltozott, és a természet erejét használva keresett valakit, aki tökéletes porhüvelye lehet a tervének. A rendőr, akit elhagytam időközben, sokkal többet tud, mint én, és sajnos, ez kihatott a játékmenetre is. Donovan, a rendőr konkrétan harcolt már korábban egyszer ezzel az úrnővel, de kudarcot vallott. Most, hogy ismét összecsapásra készülnek, már a nő van fölényben, és meg kell szakítanom egy rituálét, mielőtt túl késő lenne. As always.

A város mélyén találtam egy régi kápolnaszerűséget, ahol megtanulhattam, hogy történt a város süllyedése. Mikor az úrnő magába fogadta az energiát, azzal kezdődtek a bajok. Idővel kezdett gyengülni, emiatt keresnie kellett új porhüvelyt, aki tudja tovább hordozni az energiát. Később Donovan tökéletessé vált erre a feladatra, ezért is rabolta el. Azonban Donovan súlyosan megsérült, és csak úgy maradhatott életben, ha valóban megkapja az energiát. Ahogy ez megtörtént, az úrnő levedlette magáról a természet színeiben pompázó alakját, és kimenekültünk a süllyedő városból. Ámde kijelentette, hogy ő bizony vissza fog menni az elsüllyedt városba, mert Donovannak segítségre van szüksége, hogy kordában tudja tartani az erejét, meg amúgy is ott élt már időtlen idők óta.

A bónuszban a város mélyén felfedezett varázsló felébreszti a faóriást, hogy valami történt, és gyorsan a toronyra kell jutniuk. Visszamentünk arra az időre, mikor az úrnő valami varázslatot végzett a toronyban, és alapjaiban remegett meg a város. Ahogy a faóriás odaért, nem tudta megakadályozni a bajt, sőt, az a kis cuki segítő lett, aki végigkísért az úton. Legalább tudjuk a történetét. Pont lezárta a várost, hogy ne tudjon az úrnő kiszabadulni, leült egy börtönszerűségbe búsulni, mikor megérkezett a főhősnő.

Szerintem

Imádom ezt a kis cukiságot, és remélem, egyszer majd megint egy hatalmas óriás lesz, mint a bónusz elején. Maga a történet nekem mondjuk elég zavaros volt, de az utolsó öt percben minden a helyére állítódott. Azért jó lenne, ha a csapat nem hagyná sokáig a kis zöldet kicsinek.

Grafika: 10/10 – szokásos, nem is tudnék rosszat írni a csapatról
Teljesítmény: 08/10 – a vége felé elég rendesen szaggatott a videók alatt
Történet: 10/10 – világmegváltás egy cuki segítővel, és egy álruhás varázslóval pipa.


Alább tudsz üzenetet hagyni.