Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2017. március. 22.

Kicsit eltűntem, és ez nem is magyarázkodás, így mielőtt jönne az eheti Ask.fm tag, előtte kaptok egy helyzetjelentést ^^.

Hétfőn úgy döntöttem, leoperálom a Walking Deadet, mert ugye felirattal a legtökéletesebb (igen, örül a szívem Jesus miatt, és már várom, kivel rakják össze, már ha összerakják…), de aztán így félóránként kék halál. Picit megijedtem, hogy most ezt miért csinálja, és rögtön rámentem vírusirtóval, de az Avast nem műküdött, így gyanítottam, hogy az epizóddal leoperáltam valamit én hülye. De erre is egy jó 12 óra kellett, mert előtte csináltam lemezkarbantartót (kaptam vissza 90 gigát, szóval a Metal Empire-öm kicsit visít, hogy kér még lakókat), utána töredezettségmentesítettem, és a legvégén néztem utána, van-e frissítés, ami esetleg jóvá teheti a problematikámat. Ezt a kékhalálos balhét az oldotta meg, hogy lecseréltem az Avast Nodra, mert hogy az milyen jó, és tényleg, mindenki ezt ajánlja. Igen, a kékhalálos problémámat ez megoldotta… de eltűnt utána a hang. Vagy már előtte a kékhalálos problemtika tüntette el, nem tudom, időm se volt nézni. Szóval, akkor azt kerestem, hogy mi van. Néztem mindenhol, Eszközkezelőtől kezdve a Rendszer-visszaállításon át mindent, de semmi sem javította meg a bajom. Már úgy voltam vele, hogy ebből ideiglenes szünet lesz a TWDH-n, mert a blogot még tudom üzemeltetni, de azt nem, mert ha nem látom az epizódot, akkor nincs friss, és addig nincs adatlap, amíg nem láttam… még anyukám is belenézett, de ugyanazokat csinálta végig, amiket én már egyszer megcsináltam. Egy dolog esett rosszul, hogy szerinte nem értek a gép javításhoz. Nem gáz, hogy infóból érettségiztem, és kicsivel jobban értek angolul, de tényleg.

Végül is, én javítottam meg a gépem, és igen, belenyúltam az agyába, mert értek hozzá. Anyám szavaival élve, nem, és elrontom, de érdekes, azóta van hangom! Le volt tiltva a biosban… de végül is mindegy, nem értek hozzá! ^^ Azóta láttam TWD-t, megy a jó kis metal, és minden kezd visszaállni a régi kerékvágásba. Majd pótlom azokat is, amikkel lemaradtam. Csak ihlet kell, az pedig mostanában nincs sok… ^^”.

A TWDH-n lesz designcsere nemsokára egyébként. Isabelle-től rendeltem egy stílust, és amit eddig láttam, az nagyon biztató. Le fog esni az állatok tőle! :O Nekem első gondolatom egyből egy asdfghjklé volt, ami nálam a lehető legjobbat jelenti ^^. Annyit elárulok, hogy minimalista lesz, és igyekszem majd legalább egy évig fent hagyni. Tőlem az már rekord.

Amy Hozzászólások: 0 Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020