Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/03/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Artifex Mundi HOG Reviews Lost Grimoires

Megjelenés: 2017. március 9.
Fejlesztők: Artifex Mundi
Történet:
Négy év telt el a Droserával való harc után, ámde valami mégsem jó. A király megbetegszik, és úgy néz ki, nem gyógyítható. A személyes gyógyítóra marad felnevelni a herceget.

Amanda szemszöge

Épphogy sikerült enyhíteni a király fájdalmain, mikor Drosera lelke bejelentkezik az égbolton, hogy ő bizony ki fog szabadulni börtönéből, és végre megalapíthatja a saját birodalmát. Ezután a király átadja fiának a koronáját, és ugrunk előre 12 évet.

Az ifjú Fern daliás férfivé cserepedett, koronázása előtt áll. Egyik pillanatról a másikra eltűnik, és a helyi labirintusban találtunk rá. Egy lánnyal volt, akinél ott volt a rég elveszettnek hitt tükördarab. Csakhogy annak nem lenne szabad ott lennie. Fern szerelme, Rose hozta el, akit Drosera enyhén szólva csúnyán átvert, és így akar visszatérni. Elvitte a herceget is, és karöltve a szöszi lánnyal rögtön a nyomába eredtünk. A végén mégis egyedül keltünk át a Kristálybirodalomba, ahol először be lettünk zárva, majd a végén volt egy epic battle, és a boszorkánynak örökre vége lett, saját átka végzett vele.

Szerintem

Egy ideje leszokott a csapat a bónuszról, pedig néha milyen jó lenne! Nyitva hagyták a szálat, szóval Fern és Rose hamarosan ismét új kalandokba keveredik – legalábbis remélem.

Grafika: 08/10 – csak engem zavar az enyhén gyerekesített külső? Maximum Rose viszi az első helyet
Teljesítmény: 07/10 – ablakos mód nincs, nincs bónusz, és ez nem jó így
Történet: 10/10 – jó dolog ez a megmentősdi, csak lehetne valami több is :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.