Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/03/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Cadenza HOG Reviews Mad Head Games

Megjelenés: 2017. március 4.
Fejlesztők: Mad Head Games
Történet:
Mike Valance az új rock ’n’ roll sztár. Egyik fellépésén azonban történik egy kisebb baj: valaki a hírnevére és az életére pályázik, és meg is szerzi magának. Az idegen bőrébe bújva Mike-on a sor, hogy visszaszerezze mindazt, amit összegitározott.

Amanda szemszöge

EZ az én játékom. A zene tökéletes, mégha a legtöbb szereplő benne nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik. A főcímdalt le is töltöttem, hogyha majd egyszer meglesz Dezsőke utódja, csengőhang legyen. Lesz majd bizonyíték is róla.

Történet szerint kiszabadult egy gyilkos, a rendőrség keresi, és látszólag elmélyült az okkult tudományban. Ezt a fazont kell megismernünk, és megtalálnunk. Különben meg van 12 óránk erre az egész akcióra, és az óra még számol is visszafelé. Még van egy nő is, aki sokat tud, az hozta ki Mike-ot a pincéből.

Ahogy kivettem a sztoriból, Martha (a csaj, aki kiszabadított minket a pincéből), apjának, Adamnek a testében él egy híres mágus lelke, aki kitalálta, hogy ő bizony halhatatlan lesz, és különféle rituálék segítségével ezt el is érte. Csakhogy Mike úgy gondolta, hogy ennek itt véget kell vetni. Jó sokáig üldöztük a mágust, jártam cirkuszban meg hajón is (az előbbin még meg is ijedtem a bohócszerkezettől – na, bohócfóbiám van), mire utolérhettem ezt a mágust. Egy rövid párbajban legyőztem, Adam meg nyugodtan pihenhet, de szerintem nem végleg győztem le.

A bónuszban Mike-ra rászáll egy átok, és kőszoborrá változik. A testőrén és Marthán a sor, hogy felszabadítsák, mert a tárgy, amivel az átkot fel lehet törni, egy barlang mélyén, és egy tudósnál van, és itt volt érdekes a játék, mert dönthettem, hogy a barlangba megyek először Marthával, vagy Jimmel, a testőrrel a tudóshoz. A végén felváltva kellett lenni, mert mindenhol volt egy kis gikszer, de megtalálták azt a tárgyat, amivel megtörték az átkot, Mike is kiszabadult a kőátokból, és ihattak is a nagy bonyodalmakra.

Szerintem

Nem nagyon rajongók Madék ezen sorozatáért, de ezzel a rock ’n’ roll-os témával megvettek maguknak. A főcímdalt tényleg letöltöttem, a többi dal is tetszett. A morfok közül meglett minden, a végén csak három bakelitet hagytam el. Nem hajtottam nagyon a kitüntetésekre, a sztori jobban érdekelt :D.

Grafika: 08/10 – Madék összes játékában imádom a karaktereket, itt azonban nem
Teljesítmény: 10/10 – ez a kis képernyő néha zavar, néha nem
Történet: 10/10 – szerintem nem tűnt el a démon, de kizárt, hogy újra előszedik.


Alább tudsz üzenetet hagyni.