Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/03/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Updates

Szép estét először is mindenkinek! 🙂 A héten nem nagyon jelentkeztem, főleg azok után, ami történt a gépemmel. Meg hát ugye a dolgos hétköznapok… nagyjából ugyanígy helyezkedik el a klaviatúrám előtt a BuJo-m is, amit ki kell még töltenem mára, de előtte pár dolgot összegeznék a blog életében.

» Új designt köszönhetünk, számszerint a 61. stílust. Akik már régóta olvasnak, emlékezhetnek rá, hogy egy hasonlót alkottam annak idején az Antiadore-nak is. Most egy sötétebbre vágytam, mert szintén nyctophiliásként nem árt, ha van néha sötétebb is. A sok fehéret sötét követi, ezt megszokhattátok már tőlem :D. Efruse több munkáját gyűrtem össze, hogy úgy nézzen ki, ahogy megálmodtam. 4 napig készült, ebből 2,5 volt maga a kódolás. Végül Viki (blogos nevén Amelia) mondta azt, hogy ez a stílus ezzel a háttérrel néz ki a legjobban. Köszi még egyszer a tippet innen is! :* Ennyire nem tudok a Lacrimastól szabadulni :D. SILPP in action.

» Kiraktam oldalra a jelenleg futó, majdnem mind aktív oldalam. Van, amin dizit váltok, azért van lelakatolva, így ne lepődjetek meg. Pontosan már nem tudom, melyiken van, melyiken nincs :D. A TWDH-ról lassan lekerül, mert Izzyvel már összeraktuk a designt. Picit módosítottam rajta, bevallom őszintén. Van két font, amihez nagyon ragaszkodom, és azokat mindenáron be kellett építenem. Plusz, visszarakom oda a dobozaim, legalábbis remélem :D. Szeretném már a hétfői epizódra megnyitni, csak még szenvedek vele egy sort.

» Az ikonbázist elköltöztettem egy olyan lapra, amit igazából már jó két éve megnyitottam, de sose töltöttem fel oda semmit. Lehet azért, mert itt a blogon jóval több tárhelyem van… de tényleg redukálni akarom a rovatok számát, mert már így is rengeteg van.

» Az ask.fm tagot is egy külön blogmodulba fogom apránként költöztetni. A címkéje oldalt már az újba vezet, csak nem másoltam át még mindegyiket.

» Kitettem az elérhetőségeimet ikonok formájában a The Letter alá. Facebook/Skype elérhetőséget megbeszélés szerint, nem szeretem mutogatni a fejem :D.

» Átírtam azt a részt, ahol zenekarokat lehetett eddig ajánlani. Most konkrétan filmekre áhítozom, mivel van egy jó 10 éves lemaradásom… minden jöhet, maximum, aminek nem tetszik az előzetese, kihagyom 😀

» Szerintetek nyissak a Starkillnek oldalt, hogy verseny van? Kevés anyagot találni róluk sajna, így nem tudom, megérné-e…


Alább tudsz üzenetet hagyni.