Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2017. február. 26.
Zene – Starkill: Burn Your World

» Kegyetlen szar lett az új Linkin Park, gyerekek. Óriási csalódás ez nekem. » Nem ájultam el vérvételnél hétfőn. Ez tőlem már teljesítmény. » Én hülye levágattam a hajam, és most szívom a levét. De legalább nincs töredezett hajvégem .l,,l » Koncertre kéne menni… » A TWD-s Jerry az új kedvenc karakterem a sorozatban. » Nem lehet nem visszamosolyogni Neganra, mikor mosolyog. Baj van. » Elszakadt a fülhallgató szivacsom ; – ; » Nem tudom Simsben megcsinálni az überbrutál nagy házam. » Bármit csinálok, eltűnt a gépemről 50 gigányi hely. » Kibékültem anyuval a szombati vitánk óta, de nem beszélhetek a hajamról előtte. » Előrendelési linkekre várok két bandától is. Hazaiak. Csak addig legyek már rendbe. » Ki volt az az állat, aki elvette Gordon Ramsay szinkronhangját? » Aludni akarok egy 50 órát. Lécci!!!

Amy Hozzászólások: 0 Sunday best of

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020