Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/02/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Redemption Cemetery

Megjelenés: 2017. február 9.
Fejlesztők: Amax Interactive
Történet:
Jane doki segítséget kér, mert egy közelmúltban történt szenzációs felfedezés hatalmas galibát okoz: konkrétan álmukban meghalnak a kollégái.

Amanda szemszöge

Már az elején az arcomba kaptam a sztorit. Van egy Night Terrors nevű nőnemű szellem, az szabadult ki valami ősi obeliszkből, és az gyilkol mindenkit rendre. Ja, és már én is kaptam egy fenyegetést, hogy álmomban utolér. Kicsit hasonlít a Maze első részére, de nem baj az. Imádom az ilyet.

Először egy férfi rémálmába kellett utaznom, és onnan megmenteni. Ott tudtam meg, hogy mindhárom áldozatnak kell a rémálom gömbje, amivel majd a legvégén pusztítom el ezt a szellemet.
Másodjára egy nőnél jártam, akit elrabolt egy madárijesztő, és a dekoráció tele volt késekkel.
A harmadiknál egy kislány volt az áldozat, neki meghaltak a szülei egy tűzvészben, és a plüssmacija lett rémálmok szereplője.

Amint őket felszabadítottam, kint a kórház előtti obeliszkbe tettem a három gömböt, és így szépen eltűntettem a szellemet. Világ megmentve, és így Jane is aludhat.

A bónuszban azonban van még egy valaki, akit meg kell mentenünk: Jane nagypapája, aki ott maradt álmában harcolni a Night Terrors-szal. Szegény bele is halt, de a szelleme sokszor segített. A Rémálmok fájával kellett harcolni, és bevallom nőiesen, párszor megijedtem. Nem mindennap támad rád egy karmos fa :D.

Szerintem

Azt hiszem, így a 9. rész után elmondhatom, hogy a sorozat felnőtt magához. Sokkal komorabb, mint az első részek, de nekem ez nagyon tetszik. Van egy bónusz keresős is, a korábbi négy három karakterét kellett szoborként megkeresni, de az csak a mérföldkövek miatt hasznos. Meg meghozza a kedved a korábbi részekhez.

Grafika: 10/10 – imádás a tetőfokon
Teljesítmény: 09/10 – őt bezzeg nem rakták ablakos módba, mint a SoM-ot…
Történet: 10/10 – ismét 3+1 lelket mentettem meg, kicsit Maze-s környezetben. Folytathatnátok ezt az ijesztő tendenciát ám! Imádtam!


Alább tudsz üzenetet hagyni.