Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/01/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Jó ideje nem írtam, de ennek meg is van az oka, de az annyira jelentéktelen, hogy felesleges is mondanom. Igazából utánajártam, mi a helyzet a melóhelyemmel, és tényleg leépítés van. Ki nem találjátok, melyik csapatban vagyok… igen, abban. Még a héten, aztán megint kezdődik az egész elölről. Juhé. De inkább menjünk valamivel vidámabb vizekre, mert nincs kedvem ezen siránkozni. Nem is tudnék :D. Igazából boldog vagyok.

Szerdán veszem át a nyereményem, úgyhogy majd vigyáznom kell, hogy a megbeszélt időpontra oda is menjek, mert magamat ismervén alvás lesz… de legalább lesz miről fotóznom ^^.

Amúgy is akartam majd hó végén egy nagyobb képcsokrot megmutatni nektek, hogy néz ki a BuJo-m. Igaz, az elején még tényleg látszik, hogy próbálgattam a szárnyaim, de legalább tudom, mit akarok ebben az évben benne látni :D. Majd a többit is szépen lassan, egyelőre erre a félévre vagyok felkészülve.

Visszatérve egyébként a címre: két napja visszatérő álmom, hogy ott vagyok megkötözve a Szentélyben, felettem egy spotlámpa, és arra várok, hogy belépjen ez az isten szadista állat. De csak a fütyülését hallom, és nem jön! >.< A többit nem tudom, de szerintem egy baromi jó kis TWD-novellát tudnék belőle kerekíteni :D. Közkívánatra megírom, ha már elmaradt Sirius szülinapi novellája… talán Negané megszületik XD.

Amúgy kipróbáltam az új testápolómat. Nekem nagyon ízlik, és elég keveset pumpálni belőle, mert nagyon jól fed abban a pár pöttyben. Garantáltan mindig vásárlós lesz ^^. A többi is bevált, szóval nincs panaszom. Még a lakk is, bár az már nem tudom, hányadik lila lakkom. Gondolom, a 15., ha nem kevesebb XD. Már ki számolja *legyint*.

Egyébként, nagyon boldog vagyok, hogy egyre közeledem az álomsúlyomhoz. Ahogy nézem magam a tükörben, tényleg eszméletlen a változás, pedig igazából nem is tettem érte annyira mindent. Szerencsére örököltem anyu alakját, és már most látszik. Azon lepődtem meg a legjobban, hogy az orrom – amit eddig nagyon utáltam, mert eszméletlen szélesnek találtam – nem látszik olyan nagynak, hogy elgondolkozzak egy műtéten.

Még tegnap rászabadultam a Sims Resource-re, és lepakoltam két kedvenc készítőmet. Majd szerintem szombatra most már tényleg megcsinálom, hogy néz ki imoger háza a 2-ben, de úgy fullosan berendezve, az én egyik kedvenc családommal. Mert úgy szerintem több értelme van. Azt a házat eddig mindig olyan 70%-ban berendeztem, de aztán meguntam, mert igazából sosem volt egy nagycsaládé. És a képeken is látszik, hogy oda egy nagycsaládnak kell költöznie. Nekem az meg menni fog, úgyis van rá hackem :D.

Most egyelőre várom a szerdát, aztán a többit meg meglátjuk ^^.


Alább tudsz üzenetet hagyni.