Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/01/13
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Spirits of Mystery

Megjelenés: 2017. január 12.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Isa ismét itt van, és ismét azon fáradozik, hogy elhozza a világvégét. Ezúttal az Ötödik királyság sorsát veszélyezteti.

Amanda szemszöge

Az addig oké, hogy van a négy királyság, aminek a főhősnője a leendő királyné a Föld birodalomban. Ámde el kell mennie egy találkozóra, ahol kiválasztják a következő uralkodót, és ha ez nem történik meg, balhé lesz. A Víz birodalom örököse pedig máris veszélyben van, mert Isa elrabolta őt, mert egy sötét rituálét akar létrehozni.

Amint kiszabadítottam a lányt, kiderült, hogy a Tűz és a Levegő birodalom örökösei is foglyok. Mikor elindultunk volna kimenteni őket, megjött Karvalyos Isa (ez így vicces, és csak most jutott eszembe xD), megvágta Layla, a Víz birodalom kezét, és a vérét szépen arra a pecsétre csöpögtette, ami fogva tart egy lényt egy koporsóban. Ahogy jön fel a hold, úgy van szüksége a többi királyság trónörökösének vérére. Persze, hogy a Földének is egyszer eljön az ideje.

Sorra kimentettem a két srácot, közben kiderült, hogy Isa miért borult el ennyire. Elvileg volt még egy királyság, a Fém birodalom, ami elég sokáig volt aktív, ámde volt egy balhé, elzárták a szarkofágba az urát, majd elfelejtődött. Isa pedig mindenáron szeretné visszaállítani a Metal Kingdom fényét (nekem így jobban tetszik :PP), ezért van szükség a négy elem királyságának örököseinek vérére.

Mikor már másodjára is bebörtönöztek, akkor már tudtam, hogy szűkös az időm, és biztosra vettem, hogy találkozni fogok a fémkirállyal. A vak segítő még segített is, odaküldte a kocsist, hogy hozzon egy tükröt. Igen, egy tükörrel kellett legyőznöm a fémkirályt, aki elég vagányul nézett ki. Simán lehetne valamelyik banda borítója, vagy jellegzetes alakja.

Meglepetésként meg megjött a tűz királyság örököse, hogy ő ugyan már feleségül kéri a föld királyságának örökösét. De, és itt a de, a kocsis is ugyanezzel a kéréssel árult a lány elé. Én meg így néztem őket… és ha valami normális kinézetű lett volna a herceg, akkor őrá esett volna a választásom, de személyszerint jobban szimpatizáltam a kocsissal, így őt választottam.

Még két bónuszjáték várt rám, az egyikben először össze kellett szednem a menyasszonyi ruha kellékeit (ritka egy szép darab volt, annyi szent), utána viszont Isa tovább tevékenykedik. Gazdatestet keres az ő hőn imádott királyának, és a levegő királyság örököse volt elsődlegesen a célpontja, bár ő nem felelt meg a célnak. Igen, az újdonsült ara férje meg tökéletes alany. Miért nem mész Isa a tűzsráchoz, hm? Szerintem ő jobb parti.

Eltelik igaz egy év, mióta a párocska egybekelt. Isának egy saját kastélya van, de onnan vissza kellett mennem a fémkirályság központjába, ahol felszabadítottam a jó uramat, mert hát egy feleségnek jóban-rosszban is a férjeura mellett kell lennie, nem igaz? :D. mondjuk azt érdekesnek találtam, hogy Isa ennyire aggódik a fémkirályság alattvalóiért.

Szerintem

Régen láttam ennyire színvonalas játékot. Sőt, végre-valahára visszakaptam az ablakos módot, ami igaz, hogy széles képernyős, de legalább van. Isa története pedig a második résztől gyönyörűen el van mesélve, így aki esetleg lemaradt volna az eddigiekről, ebből a játékból megtudhatta. Igaz, hogy a holdhoroszkópom nem sikerült elolvasnom, de megszereztem az összes koronát, szobrot és festményt. Végtére is, királynőként minél több van belőle, annál jobb, nem igaz?

Grafika: 10/10 – szokott színvonal, részletgazdag ábrázolás, pazar színek, mi kell még?
Teljesítmény: 10/10 – köszönet az ablakos módért ERS! *-*
Történet: 10/10 – ne temessétek még Isát, kérlek, hadd élvezhessem a garázdálkodásait még sokáig! 😀


Alább tudsz üzenetet hagyni.