Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/01/01
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Frissen mosott fejjel, kb. indulásra készen állok az előttem álló már csak 364 napra. Igazából nagy terveim nincsenek, de mégis, vannak dolgok az én kicsi szívemnek, amiket nem ártana most már végre elérni. Konkrétan kívánni is elfelejtettem éjfélkor, mert éppen a macskámat szedtem elő az asztal alól. De azért vannak terveim a bloggal, mint mindig, és talán meg is fogom valósítani őket, de ez persze csak a jövő zenéje.

Jobb is, hogyha vázlatpontokba szedem, mert így biiiztos, hogy meglesz minden, amit akartam.

» Talpraállni 2016 káoszából. Ez azért olyan fontos, mert eszméletlen szar volt az albérlet, ahonnan voltunk, és feleslegesen dobáltuk ki a súlyos forintokat érte. Magamon úgy érzem, hogy rengeteget változtam, bár ezt csak akkor fogom észrevenni, hogyha ne adja Merlin, új munkahelyet kell keresnem. Azt is tudom, hogy rengeteg tapasztalatom is van a különböző próbanapoknak köszönhetően, és így azért egy kicsit nyitottabb szemmel tudok tájékozódni a világot illetően. Ami mondjuk így közeledvén a harmadik x-hez nem feltétlen jelent hátrányt.

» Eltűntetni a lógó bőrt a testemről. A fogyásnak ugyan örültem, de sajnos nem edzéstől fogytam, mint ahogy azt olyan gyönyörűen elterveztem tavaly is, hanem bizony attól, hogy sokszor nem a megfelelő ételeket ettem. Pontosítok, volt, hogy nem ettem. Ez simán visszaszaladhat, ha nem figyelek magamra, és azt baromira nem szeretném. Megvannak a módszereim, de konzultálni fogok öcsémmel, hogy mit javasol, mert most már csak kimondottan négy terület van, ami zavar: felkarok, alhas, combok és popsi. Ebből kettőre már tudom a megoldást, a másik kettőre meg van egy jövőbeli szakértőm. A vízfogyasztásommal úgy, ahogy nincs probléma, bár néha még így is elfelejtem, hogy amúgy van nálam vizesüveg.

» Utolérni magam mindkét oldalamon. A TWDH-n eszméletlen nagy hátrányom van, és nem akarok poént lelőni, hogy megnézem a központi forrásoldalamon, mi történt mondjuk az új epizódban, mert eddig minden részt végigjátszottam, a képregényeket is rendre olvasom. Az epizódokat már láttam (nagybetűvel: ♥ NEGAN ♥), és már elkezdtem összerakni az adatlapokat is. A beosztásom még nincs meg, de még ifjú az éjszaka.

» Végre elkezdeni kialakítani a kétoldalú ruhatáramat. Ugyanúgy odavagyok egy csinos maxiruháért, mint egy acélbetétes bakancsért, és a kettő együtt még jól is mutatna, ha színben összepasszolnának… jelenleg egy nagy ömlesztett káosz van a szekrényemben, szín szerint pakolva (mert én ilyen kis precíz vagyok). De a metalhead életérzést nem lehet simán csak fekete ruhákban megoldani… és egy kicsit nem ártana a vérfrissítés sem. De akkor szigorúan anyám nélkül megyek, mert szerinte ki kell nőni a vágtázó halottkém korszakom. Lassan 14 éve ezt a családot képviselem, nem hiszem, hogy ebből valaha is kitérnék. Különben én vagyok a Hittérítő.

» Minden nap írni egy kis boldogságot. Nemrég találtam egy könyves oldalon, hogy lehetne Memory Jart csinálni. Ezt jelenleg úgy, hogy minden nap felírok valamit egy kis lapra, és majd egy év múlva ilyenkor kibontom a cetliket, és megnézem, mitől voltam 2017-ben boldog. Az elsőt majd lefekvés előtt megcsinálom.

» Beszerezni a 2017-es bullet journalomat. Eredetileg IKEA-ból akartam, de ahogy megnéztem a kínálatot, valahogy nem volt olyan, amibe el tudnám képzelni. Úgyhogy, körbe kell néznem a helyi Tesco papírrészlegén, mert elég szép számmal vannak jó dolgok. Nekem meg nem gond a sima sem, mert be lehet vonalazni. Úgyis remekül néz majd ki, ahogy én csinálom, kötöttségek nélkül.


Alább tudsz üzenetet hagyni.