Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/01/12
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Megejtettem 2017 első haulját, amihez van egy elég szép kalandom, de arról legkésőbb holnap olvashattok majd. Most annyi biztos, hogy végre sikerült beszereznem pár dolgot, amire már egy ideje szükségem volt. Lássunk is hozzá.

1. 2017-es bullet journal (2x)
Azért vettem belőle kettőt, mert hatvan laposak, én meg így előre láthatóan betudom két félévre az évet. Eddig gépen jegyzeteltem, és nem volt valami izgis, mert így tulajdonképpen egyszínű minden, és a színkódolásom sincs benne :D. Tescoban vettem, és először anyum szívbajt kapott, hogy a jól ismert, előre nyomtatott változatot akarom (gyönyörű pasztell lila volt pedig, de 2200-ért rendkívül sokalltam az árát). Meg amúgy is, a bullet journal nem igazi előre berajzolt vonalakkal. Így, mikor ezekre ráleltem, egyből kettőt vettem. Van két nagytestvérük, csak zöld színekben, de azok már évek óta megvannak. Így ezt 329 forintért vettem darabáron.

2. Isana Pearl & Gloss ajakápoló
Igazából ő csak egy ajándék volt, mikor fizettünk a Rossmannban, de nem bántam meg. Nemrég fogyott el még a hároméves Labello-m, és mivel az ajkaim utálják a hideget, nagyon hamar látszik is rajtuk. Az Isanáról eddig jó véleményem van, remélem ebben sem fogok csalódni :D. Mivel akciós volt, így csak 169 forintba került.

3. Essence the gel nail polish, 72 Plump Power árnyalat
Nálam az Essence eddig a második olyan márka, aminek egyik termékétől sem kapok allergiás rohamot. Ez nálam már nagy szó. Számtalan lakkom van már tőlük, és eredetileg bordót kerestem (ősszel majd, Amci, ősszel!), de megakadt a szemem ezen a szépséges lilán. Feketét nem akartam most, meg néha a sötétlila baromi jól passzol a feketéhez :D. Eddig három helyen találhatok Essence-t, jelenleg most 449 forintot adtam ki érte.

4. Bi-es Be One Fever dezodor
Kedvenc olcsó boltot találtam a környéken, így nem volt kérdés, hogy benézek. Mivel kifogyott az Isanásom, valami hasonló édeskés illatot kerestem. Van ennek a márkának egy hasonlója, mint a Bruno Banani, így nem kérdés, hogy legközelebb azt gyűjtöm be. Kicsit nehéz beazonosítani, milyen illata van, nekem megfelel mondjuk, mert finom édes. 450 forintba kerül ez a márka, így igazán nem is olyan vészes.

5. Isana Mademoiselle Rasberry testápoló
Tudom, hogy van ebből karamellás is, de az azt hiszem, tusfürdő… de be fogom azt is szerezni, de most óvatosan vásároltam. Eszméletlen finom málnás illata van, mint egyszer volt egy limitált kiadású Balea arcradírom. Az is olyan finom volt, hogy felváltva vitatkoztunk miatta anyával, mert ajándékba kaptam. Itt is felderengett ez a vicces jelenet, de annyi szerencsém van, hogy feltehetően anyának nem lesz jó, mert mikor kipróbálta, helyenként csípte a bőrét. Nekem azonban most teljesen jó :D. Ez volt a legdrágább, amit vettem, 799 forintomba fájt. Nos na, egyszer jussak el oda, hogy részt vehessek én is egy Glamour-napokon, és legyen Isanás kupon, mert akkor garantáltan bevásárolok.

Az egész pakk csak 2525 forintba került, de azt hiszem, megérte :D. Pedig csak öcsém születésnapjára kerestünk hajnyírót…


Alább tudsz üzenetet hagyni.