Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/01/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Updates

Még tavaly szeptemberben hoztam egy ilyen modult, úgyhogy itt van már az ideje, hogy újra legyen egy :D. Elég sok összefoglalni valóm van, mit tervezek még a blogra. Sajnos, eddig a tervekből több van, mint a kész tényekből, de csak idő kérdése, hogy helyreállítom a dolgokat.

» Frissítettem a várólistán a HOG-okat. Ezek java része bétaként már létezik, de a béta az nekem nem élmény, mint a fullos játék, így várom őket nagyon. Mondjuk a Mystery Case Files 15 az novemberig ott marad, mert csak akkortájt szokott jönni új rész. Hátha az Eipix valami ütős sztorival tér vissza, és ismét Dalimarral…
» Szeretnék egy legalább olyan terjedelmes biot összerakni a Starkillnek, mint a Lacrimasnak, bár az utóbbit már legalább 4 éve készítettem, és azóta sem érte el a végleges formáját. De a Lacrimasnak sincs még kész teljesen xD.
» Akarok egy hosszabb bejegyzést írni a fogyásomról. Korábban már említettem, hogy 9 kilónyira vagyok az álomsúlyomtól, ez látszik a ruháimon is, bár az ideális álomalaktól még baromi messze vagyok. De ami késik, nem múlik.
» Valamikor el fogok jutni már oda, hogy felrakjam azt az álomházat Sims 2-es kiadásban, amit megígértem, de sajnos, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt magánéletben terveztem.
» Lehet, hogy csúszni fog a BuJo-m bemutatása jövő hónapra. Én ezzel a gagyi telefonnal nem fotózok, és öcsémre már nem számíthatok.
» Amennyire el voltam maradva TWDH ügyileg, annyira jól behoztam. Tegnap csak 2803 fő volt az összlátogatottságom. Nem rossz, mi?
» Az olvasónapló részleget is helyre fogom hozni, legalább azokat a sorozatokat, amiket olvasok is jelenleg. Hátha más is kedvet kap rájuk.
» Az Amy Loves Metal rovattal egy bajom van: nyárig készek a képek, csak lusta vagyok megírni a szövegeket hozzájuk. Pedig elég sok klassz bandát szedtem ám össze.


Alább tudsz üzenetet hagyni.