Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/12/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Eipix Entertainment HOG Reviews Myths of the World

Megjelenés: 2016. december 16.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Egy Solomonar nevezetű fazon járja Beline városa körül az erdőt, nyomában pedig vérszomjas farkasok járnak. Ha a falu nem tartja meg a szokott ünnepségét, nagy tragédiára számíthatunk.

Amanda szemszöge

Tragédia egy fenét. A helyiek minden évben ugyanazon a napon ültetnek egy fát az erdő istennőjének áldozva, még este hat óra előtt, ezzel pedig úgy hiszik, hogy védelmezi a falujukat. Közben meg nagy humbug van. A csuklyás tag, aki eddig is ott élt, ki lett kiáltva bűnbaknak, egy fiatal lány eltűnt, a tanonc mestere az erdő istennőjének a foglya. Így hát kin áll már megint a világ megmentése? Persze, hogy rajtam. Jó korán kezdtem, 1759-ben.

Közben kiderült, hogy az eltűnt lány valójában az erdő istennője, csak megszállta egy sötét mágia. Láthattuk a videóban is, hogy valaki megérinti azt a T-alakú szobrot, és hopp, meg is jöttek a farkasok. De akkor ki volt az ürge, aki beszívta a világ összes gonoszságát?

Annyit derítettem ki, hogy valamilyen Daniel volt, és persze, hogy Alina érintette meg azt a szobrot, mikor egyszer eltévedt az erdőben. Addigra a gonosz energia kezdte megfertőzni az elméjét, és az érintés megkoronázta az egészet. Utána lett az Erdő istennője belőle, és eltelt egy pár év. Bárki, aki utána eredt, farkasszerű szörny lett belőle. De sikerült visszafordítani ezt a mágiát, mert a kopasz tagtól kaptam valami medált, amivel emlékeztethettem a csajt arra, hogy kicsoda ő valójában, így a veszély csakhamar elmúlt a faluban. Az erdő meg majd magától helyreáll.

A bónuszban visszatérünk arra a napra, mikor a két kisbarátot elválasztotta egymástól az a mágus, aki miatt kezdődött a tragédia. Alina azonban el akar köszönni Adriantól, és nem nagyon érdekeli, hogy éppen a piac napja van a faluban. Azonban a fiút már nem érte utol, és elért a szoborhoz. A benne levő gonosz pedig magához édesgette, és meg is történt a tragédia.

Szerintem

Igazából nem is gondoltam volna, hogy ehhez a szériához tudnak még valami újat készíteni Eipixék. Kicsit pihenhetnének már, mert egy év alatt legalább 20 játékot piacra dobnak :D. A mostani történetről nem volt fogalmam, nem ismerem sajnos a világ minden folklórjának történetét, de így műveltebbnek érzem magam. Remélem, lesz még 11. része is.

Grafika: 10/10 – szokott színvonal
Teljesítmény: 10/10 – minden van, amit szeretek
Történet: 10/10 – sosem hallott folklór, de ez csak jó 😀 amíg nem térnek le a tárgyról, követem a sorozatot


Alább tudsz üzenetet hagyni.