Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/12/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games HOG Reviews Mystery Trackers

Megjelenés: 2016. december 10.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Brightfield városában furcsa járvány terjed, és a Mystery Trackers kiküldi a detektívet, hogy nézzen utána, pontosan mi ez, és hogyan lehet megállítani.

Amanda szemszöge

Van egy őrült tudósunk, Dr. Cyanide, vagyis anyakönyvezett nevén Henry Baumsteiner. Őt fogadta fel a Szívkirálynő, hogy mindenkit változtasson állattá egy mérgező gáznak köszönhetően. Nem csak vérfarkasok vannak jelen, hanem mindenféle állat, láttam már vérmedvét is.

A kórházba bejutni szószerint gyerekjáték volt, kijutni onnan azonban már nehezebb. Leállítottam a gépet, ami kibocsátotta ezt a mérges gázt, de akkor jött. Dr. Cyanide, és leütött. Már majdnem felboncolt, mikor jött Dr. Green, aki csak azért dolgozik ennek a hihetetlen nőszemélynek, mert elrabolta a lányát, Feliciát.

Mindenesetre tetszett, hogy a játék figyelmeztetett, hogy keressek valami szűrőfélét, amivel a maszkot tarthatom egyben, de nem akartam egyáltalán levenni. Volt egy kis hang a fejemben, hogy majd a végén úgyis egy szörnyet csinál belőlem valahogy a királynő.

A bázisára ugyan bejutottam, de aztán elbuktam, és sajnos hagyta, hogy a kislányból is valami hüllőszerű lény legyen, nekem meg szabotálni kell a tervét, mielőtt még világméretű járványt indít el. Csak tudnám miért.
De itt meg tudtam állítani a világjárvány kitörését, le is tartoztatták a bűnösöket, és világbéke van. Kicsit rövid lett a főjáték, de azt hiszem, a gyakorlott HOG-osoknak ez nem olyan nagy baj.

A bónuszban másodmagammal meglátogattuk Dr. Cyanide-ot a börtönben, akinek elvileg egy bűntársa szabadlábon van. Oké, kapjuk el, aztán igyunk meg egy forró kávét valahol. De aztán kaptam egy meglepit, mikor az ügynök szépen rám lőtt. Meg a jó édes… de miért?

Még a rabokat is szépen fellázította, és észrevétlenül kijutottak. Nem jó ez így.

A bázisukra visszajutva először leszakadt utánuk a lépcső, de persze, hogy feljutottam. Ott a Királynő meglőtte Cyanide-ot, erre ő meg közölte, hogy az árulásért tartóztassam le. Ellátni, hogy azért a szökött rab ne haljon meg? Vagy az már nem lényeg? De volt nálam egy hálóvető, azzal elkaptam őket, és megint megmentettem a világot. Jaj, de jó. *önvállveregetés*

Szerintem

Egyedül a bónuszban éreztem azt, hogy ez így valahogy nem jó. A történet nagyon jó, de én másképp csináltam volna. Miért nincs alternatív vég? Azokat úgy szeretem. Na mindegy. Ez a széria egyáltalán nem érett még meg a kaszálásra. Tudtommal, nem is akarják. De majd meglátjuk idén, elvileg még kettő jöhet/jön. Addig is, viszlát jövőre!

Grafika: 09/10 – nagyon csúnya lett a királynő, de a többi megmentette
Teljesítmény: 10/10 – nem kapcsolom ki csak azért se a speckó effekteket
Történet: 10/10 – nagyon érthető, és hamar végigjátszható; így az ajánlós rovatban van.


Alább tudsz üzenetet hagyni.