Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/12/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Friendly Fox Studios HOG Reviews Immortal Love

Megjelenés: 2016. december 9.
Fejlesztők: 4 Friends Games
Történet:
Louisa az apjával meghívásra megy egy fogadóba, hogy egy ritka tárgyat vegyenek meg. Csakhogy erre a tárgyra nem egy személy feni a fogát, de később Louisa tulajdona lesz.

Amanda szemszöge

Persze, hogy van szerelmi szál is, anélkül nem is lenne ez a történet érdekes. Jelen esetben Conrad biztonsági szempontból akarta a városkából elküldeni ezt a tárgyat, meghogy láthassa gyerekkori szerelmét is. Bár furcsának tűnt, hogy az egész keze ilyen köves állapotba került.

Amint megszereztük a tárgyat, konkrétan a tárgy közölte, hogy különleges erőkkel bír, de két oldala van. Az egyik fele valóban gyógyít, a másik azonban átkoz. Louisa sorban szerzi meg a gonosztevők erejét, ami az előrejutás szempontjából hasznos. Először uralhatta az antigravitációt, utána uralhatta a savat, ami tényleg baromi hasznos, főleg ha egy acélajtón kell bemenni.

A gazfickók egy olyan maszkos testvériség tagjai, akik használták ezt a tárgyat, meg a hozzá hasonlókat. Eddig ketten meghaltak, de mindegy. Conrad is tagja volt, de miután rájött, hogy ez a szív alakú, kétoldalú tárgy milyen káros, kilépett, és vitte magával ezt is. Közben van egy bál is, ahova a grófné meghívott mindenkit, és sokan ennek a testvériségnek a tagjai is.

Ráadásul először a játék bétaváltozatát szedtem le először, ami ott ért véget, hogy döntenem kellett, kit mentek meg: Greget, Louisa apját vagy Conradot, mint Louisa legrégebbi barátját, aki mellesleg bele van még mindig esve a lányba.

Úgy voltam vele, hogy megmentem először Conradot, mert lőtt sérülése volt, aztán majd kitalálok valamit Greg miatt. A grófnő azonban pont azért rendezte a bált, hogy ezt a tárgyat megszerezhesse, mert a beteg fiát akarta meggyógyítani vele. Ez tiszta sor, de ezzel bajt is csinálsz. Tipikus adsz is, de el is veszel effekt van.

Louisa még fogságba is esett, de a vonatról Conrad mentette ki. A palotába visszatérve kiderült, hogy a grófnő megölte a férjét, aki nem tudta elviselni, hogy a fia nem egészséges, és nem egyszer ellökte magától. Az egyik vadászatról nem véletlen nem tért már vissza többet.

Egy démonnak akarta feláldozni a bál összes résztvevőjét, ami nagyon rettegett az ezüsttől. Véletlenül pont abba az ezüstbányába lett zárva, ahol Conrad dolgozott korábban. A grófnő meghalt ugyan, de mindenki más megmenekült, és a fiát pedig Greg fogadta örökbe. Milyen jó neki. és persze, ha már benne van a szerelem szó is a játékban, Greg és Louisa összeházasodtak.

A bónuszban megkapjuk az előzményeket. Conradnak el kellett lopnia a tárgyat a grófnőtől, de közben egy utcai mágus és a segédje meghaltak, és bár ismerjük a folytatást, akkor is szomorú történet.

Szerintem

Lehet, hogy velem van a baj, de egy kicsit hiányzott az első rész varázsa. Értem én, hogy mindennek ára van, még a csodáknak is, de egy kicsit furán jött ki, hogy ahhoz, hogy a kisherceg felépüljön, ahhoz el kellett vesztenie az anyját. És valahogy nem éreztem indokoltnak a szerelmet se Conrad meg Louisa közt, de legyen ez az én gondom.

Grafika: 10/10 – minden olyan kis cuki, hogy na; nem véletlen szeretem a készítőket, a grafikájuk gyönyörű
Teljesítmény: 10/10 – minden volt, amit akartam, így nincs panaszom
Történet: 10/10 – magával a történettel nincs bajom, a többi már csak egyéni ízlés kérdése


Alább tudsz üzenetet hagyni.