Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

Megjelenés: 2016. november 30.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Oliver testvérét elrabolja Berta, egy gonosz lélek, ámde velünk van Jack Frost, aki segít visszaszerezni őt – feltéve, ha lesz három jócselekedetünk.

Amanda szemszöge

Három jócselekedet, mielőtt vívnánk egy epic battle-t egy boszorkánnyal. Értem én. Kezdjünk is hozzá.

Először egy eladósodás előtt álló családhoz, Dillingham-ékhez ugrunk be. Jim számlájáról sok pénz eltűnt, emiatt elveszik a házukat. De nem akarta, hogy karácsonykor ajándék nélkül maradjanak, ezért eladott egy régi örökségnek számító zsebórát, csakhogy egy fésű szettet tudjon venni feleségének, Dellának. Ámde Della közben levágatta a derékig érő haját, és annak az árából meg akarta lepni a férjét egy új lánccal a zsebórájához. Önzetlenek, ez tény, pocsék helyzetben, de hogy tudunk nekik segíteni? Két jó barátjuk önzetlenül segít nekik, mert jó emberek, sőt, még vacsorát is visznek, csakhogy ne legyen üres karácsonykor semmilyük.

Másodjára egy fickó aludt el a szabászatában, de szegény nem tudott elkészíteni egy nagyon díszes kaftánt, mert Berta ellopta az értékes csatokat. Ezeket kellett megszereznünk egéranyuval, majd miután elkészült a kaftán, neki is jóra fordult a sorsa, és jobban is ment az üzlet, ami már generációról generációra öröklődött.

Utolsó körben egy idősebb nő kért segítséget, elvesztek a házban a levelei. A levelekből kiderült, hogy a nő és a férje nagyon szerettek volna gyereket, és rá egy évre később meg is született a fiúk. Egy pár évig semmi probléma nem adódott, ám Berta intézkedett… és szegény fiú egy gödörbe zuhant. Mire megtalálták, késő volt. Ebből a fiúból lett Jack Frost, mint a karácsony szelleme. Senki sem gondolta volna, hogy ez lesz, ugye?

Utána kellett leszámolnom Bertával. A játék szerintem tök egyszerű volt, de harmadik próbálkozásra sem tudtam kirakni, így szégyenszemre rányomtam a skipre, mert eluntam a várakozást. Amint Berta eltűnt, a gyerekek is kiszabadultak, sőt Olivert és a testvérét, Wendyt pedig befogadta Jack anyja, így mindenkinek békés és boldog karácsonya lehet.

A bónuszban ismét Oliver bőrébe bújunk, és megint cuki cicáknak kell segítenünk. Ezúttal a cica tündérkeresztanya kéri a segítséget, mert szeretnék a cica Hamupipőkét elsegíteni a bálba, ámde nincs meg a pálcája, és nem tud ruhát varázsolni neki. ahogy ezt sikerült, akkor jött a fekete cica Morgana, hogy majd ő szépen megakadályozza, hogy házasság meg szerelem legyen, mert ő akart lenni Cicaország úrnője. De persze, hogy ezt meg kellett akadályozni.

Szerintem

Csak engem zavar, hogy ez Elefánték egyetlen része, ami kimondottan kicsiknek készült? Értem én azt, hogy kell nekik is valami, meg ezzel legalább a szókincsük is fejlődik, csak azon kaptam magam, hogy 2 óra alatt végeztem vele… de így közeledvén az ünnepekhez ez a jó, hogy nem kell semmi túlbonyolított történet, csak egy kis egyszerűség.

Grafika: 08/10 – picit lehetnének kevésbé műanyag-kinézetűek a macskák
Teljesítmény: 09/10 – kicsit fagyott még speckó effektek nélkül is
Történet: 10/10 – cuki kis történet, így akinek van pici gyereke, ültesse le maga mellé


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020