Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/11/12
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Jó estét így fél kettőkor, drágáim! Bizony, visszatértem egy kisebb szünet után! Igazából nagyon sokszor volt eszembe a blog, hogy itt van, már rég elmúlt igazából az ősz, Halloween sem volt igazából… de nem is baj, így volt időm gondolkodni.

Még azt sem lehet igazából mondani, hogy a sok munka miatt tűntem el. Sajnos belekerültem egy olyan anyagi csődbe, amiből csak tegnap sikerült kikerülnöm, így aztán elég sok mindenről lemaradtam, többek között előrébb tartottam azt, hogy legyen tető a fejem fölött, minthogy internetem legyen, ezért se voltam aktív egyik lapomon se. Igen, már tudok róla, hogy lehet jelentkezni az Év Honlapja 2016-os versenyére, és most, hogy a blogomnak szüksége lesz némi időre, míg magához tér a szünetből, oda akarok összpontosítani. Végül is, ha már van egy király lapom, illik vele foglalkozni. Ez ott kezdődik, hogy holnap megnézem az eddig lement három epizódot, aztán mivel el fog kapni a varázs, ott leszek előreláthatóan a hétvégén.

Na de, mivel ez nem a TWD-s lapom, hanem a blogom, inkább tessék-lássék, mi volt velem az elmúlt cirka két hétben:

» Kimaximalizáltam két játékot is, ami nem volt online. Az egyik a The Settlers 2: Veni, Vidi, Vici, a másik meg ugyanennek a játéknak a 10. évfordulós változata. Király stratégiai játékok, mindenképpen ajánlom őket. Sőt, mivel tegnapelőtt még nem tudtam, hogy én valaha is visszatérhetek az online világba, még nekiálltam mágnásként vidámparkokat emelni a Roller Coaster Tycoon 2-ben. Most sokkal jobban alakultak a dolgok, mint mikor utoljára láttam 15 évvel ezelőtt. Nem szórtam el a pénzt, és nem vertem kölcsönökbe magam, csak mert a legjobbat akartam a vendégeknek :D. Szóval ja. Kockultam.

» Idekapcsolódik, hogy van egy Black-generációm Simsben, és már a negyedik örökösre várok. Egyelőre próbálom az alapítóhölgyet életben tartani… egyedül egy olyan hacket engedtem meg magamnak, hogy 8-nál többen élnek a telken, de az meg nem az igazi, szóval majd nemsokára építhetek a csudaszép telkemre egy nyamvadt temetőt. Egyszer akartam még a ház félkész állapotában temetőt húzni, de akkor kidobott a játékból. Végül is, életszimulátor a Sims, nem? 😀

» Vettem három igazán csudaszép füzetet, 75 ft/db áron. Nem volt tehát drága. Kicsit szokatlan a sok A5 négyzethálós után A4 vonalasba írni, de igazából nem nagy kiadás. Jelenleg ebbe vezetem az igazi nagy bakancslistám, és már 25 oldalt teleírtam, ebből kettő saját ötletekkel van tele. Mert hát lássuk be, a legtöbb nagy tumblr oldal nem akar olyat, hogy együtt lenyomni pár fekvőtámaszt Parker Jamesonnal :DDD (agyamra ment az új Starkill, látszik).

» Házüggyel még nem tudok semmit, meg nem is nagyon reklámozom, hogy igen, lesz, mert a végén nem jön be. Egyelőre azon vagyok, hogy éljem túl a telet, utána meglátom. Mondjuk nemrég voltunk nézni egyet a belvárosban, és életemben nem voltam még olyan döbbent, mint akkor. Durván egy milliót kellett volna beleölni, hogy lakható legyen, és mondtuk, hogy hát ez így nem lesz az igazi, szóval viszontlátás. Nem adtam fel, hogy normális, lakható helyen éljek.

» Megint rám jött az edzhetnék láz is, egyébként. Amióta itt lakunk, 14 kilót fogytam, és az egy elég szép szám. Már nincs messze az álomsúlyom *-*. Csak sajnos a testemen nem úgy látszik még, ahogy azt látni akarom, szóval ideje módosítanom az edzéstervemen. Pedig még a zenével sincs baj… még mindig Sabatonra edzek, és már az új albumból is tettem bele dalokat, amikre megmozdult a lábamban a bugi.

» Tegnap álmodtam egy Powerwolf koncertről. Ami vicces volt, mert a stadion egyben osztályterem is volt, és lazán le lehetett pacsizni a Graywolf-tesókkal meg Attilával. Mit nem adnék, ha mégis el tudnék menni januárban… *sigh*

» Van egy projektem, ami félkész állapotban van. Az a neve, hogy MetalDiscs Wall Decoration Collection (az angolmániás úristenemet nekem! >.<). Az a lényege, hogy olyan papírra rajzoltam a zenekarok logóit, aminek a mérete megegyezik egy CD-jével, és az a célom, hogy ezek legyenek majd kint poszterek helyett. Mert így mégiscsak mindenki kint lenne, és szerintem baromi jól fog mutatni. Eddig 40 zenekaré van kész, a végeredményt pedig majd nemsokára láthatjátok.

» Belenéztem egy Rosewood-epizódba, így amint utolérem magam TWD-fronton, belekezdek. Végre egy olyan bűnügyi sorozat, aminek értelmét is látom. Ez tőlem már nagy szó.


Alább tudsz üzenetet hagyni.