Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2016. november. 11.

Megjelenés: 2016. november 11.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Ronas városában rejtélyes betegség tombol, főleg a gyerekek körében. Elfogták a feltételezett tettest, de megszökött. A helyi polgármester ekkor hívta a híres detektívet, hogy segítsen.

Amanda szemszöge

Imádom Elefánték stílusát, főleg azt, ahol kicsiken kell segíteni. Itt jelenleg az a történet, hogy az elhunyt gróf testvére akar lenni a főnök, azonban a testvérének még él a fia.

A grófné felbérelte a helyi gyógyítót, hogy készítsen ellenszert, mert az ő fia valamiért sokkal betegebb, mint a városban a többi gyerek. Szegény nem tudta, hogy kapzsi a sógor.

Sőt, a doktort megvádolta azzal, hogy az ellenszer valójában nem ellenszer, hiszen meghalt tőle a lánya. Kicsit morbid, mert egy apa mi okból ölné meg a 10 éves kislányát, most komolyan? Plusz, kiderült a kicsi naplójából, hogy kimérákká tudnak válni, ámde ezt nem tudják kontrollálni, és rettegnek, mikor bántanak valakit is a városban.

Ezzel nem történt konkrétan semmi. Amint sikerült lebuktatni a gróf testvérét az özvegynél, ő azonnal elrendelte, hogy fogják el a fickót. Addig a doki egy barlangban gyógyult, én összeraktam a gyógyírt, és később mindegyik gyerek meggyógyult a városban. Az eső is elállt, kisütött a nap, és minden jóra fordult.

A bónuszban kiderült, hogy a doktor lánya mégis életben van, csak katatón állapotban van. Később kiderült, hogy csak emberek tudnak álmokba menni, kimérák nem, így vicces volt látni, hogy a rémálmok ura az, aki fogva tartja a kicsit. De aztán legyőztem, a kicsi is felkelt, és ezzel végeztünk is.

Szerintem

Nem emlékszem már, hova írtam pontosan, de azt hiszem, pont az előző részhez, hogy nagyon könnyű game volt, és kicsit csalódott voltam, mikor a 2. óra felénél már elkezdtem a bónuszt. Pedig Elefánték egyáltalán nem csinálnak rossz játékokat, sőt. Vagy csak én vagyok eszméletlenül rutinos :D. De amúgy csak szerintem volt a gróf jóképű? Az összes elhunyt pasi ebben a szériában jóképű. Ilyen nincs.

Grafika: 10/10 – miért is panaszkodnék?
Teljesítmény: 10/10 – egyszer fagyott csak le, de nem volt vészes
Történet: 10/10 – rövidke, de tartalmas játékon vagyunk túl; a sorozat kedvelőinek kifejezetten ajánlom

Amy Hozzászólások: 0 Chimeras Elephant Games HOG Reviews

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020