Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/11/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Chimeras Elephant Games HOG Reviews

Megjelenés: 2016. november 11.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Ronas városában rejtélyes betegség tombol, főleg a gyerekek körében. Elfogták a feltételezett tettest, de megszökött. A helyi polgármester ekkor hívta a híres detektívet, hogy segítsen.

Amanda szemszöge

Imádom Elefánték stílusát, főleg azt, ahol kicsiken kell segíteni. Itt jelenleg az a történet, hogy az elhunyt gróf testvére akar lenni a főnök, azonban a testvérének még él a fia.

A grófné felbérelte a helyi gyógyítót, hogy készítsen ellenszert, mert az ő fia valamiért sokkal betegebb, mint a városban a többi gyerek. Szegény nem tudta, hogy kapzsi a sógor.

Sőt, a doktort megvádolta azzal, hogy az ellenszer valójában nem ellenszer, hiszen meghalt tőle a lánya. Kicsit morbid, mert egy apa mi okból ölné meg a 10 éves kislányát, most komolyan? Plusz, kiderült a kicsi naplójából, hogy kimérákká tudnak válni, ámde ezt nem tudják kontrollálni, és rettegnek, mikor bántanak valakit is a városban.

Ezzel nem történt konkrétan semmi. Amint sikerült lebuktatni a gróf testvérét az özvegynél, ő azonnal elrendelte, hogy fogják el a fickót. Addig a doki egy barlangban gyógyult, én összeraktam a gyógyírt, és később mindegyik gyerek meggyógyult a városban. Az eső is elállt, kisütött a nap, és minden jóra fordult.

A bónuszban kiderült, hogy a doktor lánya mégis életben van, csak katatón állapotban van. Később kiderült, hogy csak emberek tudnak álmokba menni, kimérák nem, így vicces volt látni, hogy a rémálmok ura az, aki fogva tartja a kicsit. De aztán legyőztem, a kicsi is felkelt, és ezzel végeztünk is.

Szerintem

Nem emlékszem már, hova írtam pontosan, de azt hiszem, pont az előző részhez, hogy nagyon könnyű game volt, és kicsit csalódott voltam, mikor a 2. óra felénél már elkezdtem a bónuszt. Pedig Elefánték egyáltalán nem csinálnak rossz játékokat, sőt. Vagy csak én vagyok eszméletlenül rutinos :D. De amúgy csak szerintem volt a gróf jóképű? Az összes elhunyt pasi ebben a szériában jóképű. Ilyen nincs.

Grafika: 10/10 – miért is panaszkodnék?
Teljesítmény: 10/10 – egyszer fagyott csak le, de nem volt vészes
Történet: 10/10 – rövidke, de tartalmas játékon vagyunk túl; a sorozat kedvelőinek kifejezetten ajánlom


Alább tudsz üzenetet hagyni.