Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/11/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Beyond HOG Reviews Mad Head Games

Megjelenés: 2016. november 19.
Fejlesztők: Mad Head Games
Történet:
Thomas a 11. születésnapján kap egy érdekes tárgyat, miszerint az anyja nem a valódi anyja, mert a házuktól nem messze találta a földön. A kisfiú a közeli vidámparkba megy válaszokat kapni, a nevelőanyja pedig utánarohan. 

Amanda szemszöge

Kicsivel bonyolultabb a történet, mint az első részben, pedig azt igencsak imádtam. Egy tök másik bolygó kegyetlen, nagyhatalmú király elvileg az apja Thomasnak, akinek az a szándéka, hogy a fiú hatalmát felhasználva leigázza a galaxist. Közben könyvekből kiderült, hogy elhoztak egy csecsemőt, az egyik leigázott bolygóról, akivel együtt nőtt fel ez a kegyetlen király, így gyakorlatilag testvéreknek számítanak. Az apja halála után a kegyetlen átvette az uralkodást.

Közben támadnak űrkalózok is, akiktől kétszer kellett megszöknöm. Itt is vérdíjat kaptam a fejemre, mert az úgy vicces. De azért kíváncsi lennék, hogy kik akkor valójában Thomas szülei, mert Sarah, a főhősnő nem jött rá 11 év alatt. Annyi biztos, hogy nem a Földön született.

Valami ősi izé van elrejtve a vidámparkban, amit megszerezve le lehet igázni Kaine-t, aztán a leigázott bolygókra Seth visszatér, hogy felügyelje, hogyan születnek újjá. Thomas meg Sarah pedig visszatérnek a házukba, tovább ünnepelni a fiú születésnapját.

A bónuszban visszamegyünk 11 évvel korábbra, ahol Kaine, Thomas vérszerinti apja a Föld leigázását tervezi, de a testvére, Seth megelőzte, és egy üzenetet hagyott pont Sarah-nak, hogy nemsokára érkeznek. Azonban a kollégája egy kém, és megpróbálná megakadályozni a megszállás megkezdését. Mire Kaine és a serege odaér, ott a hadsereg, így Kaine távozik – Sarah meg magához vette a kicsit.

Szerintem

Részemről ez a rész nem volt különösen a kedvencem. A világok közti ugrálás sem volt annyira izgalmas, ez pedig, hogy időben állítsuk meg a Föld elpusztulását, már nem újkeletű. Kicsit reménykedtem, hogy valahogy kötődik az első részhez, de tévedtem.

Grafika: 10/10 – még az idegenek is tök élethűek, hogy elhittem, ilyesmik lehetnek kint is valahol a világűrben
Teljesítmény: 10/10 – térkép, inventory, gyűjthető kacatok, minden pipa
Történet: 07/10 – egy kicsit azért többet vártam tőle, de hátha jövőre a harmadik rész visszatér a hullámhegyre


Alább tudsz üzenetet hagyni.