Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/10/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Deep Shadows Haunted Train HOG Reviews

Megjelenés: 2016. október 19.
Fejlesztők: Deep Shadows
Történet:
Nagy a baj: három fickó az Árnyvilágból megjelentek egy különös tárgyat keresve, ami különös barikádokat hozott létre Hollandiában. Először Olivia esik fogásba, majd maga Charon. Danielen a sor, hogy megmentse őket.

Amanda szemszöge

Na, mit vett észre Amanda egyből elsőre? Na mit? Persze, hogy Omegákat kell gyűjtögetni. Tudjuk, hogy egyes világokban ez a vég szimbólumba, de nekem jelent valami mást is, úgyhogy erről ennyit 😀

Történet szerint egy híres restaurátor kiszedett valami tárgyat, aminek köze van a kékvérséghez, ámde rossz kezekbe került. Először Amszterdamban sikerült utolérnem őket, és Alazar, a vezért három segédje közül elkapni az egyiket. Utána feltehetően most Dresden felé haladnak, így nem árt, ha sietek. Csakhogy még Charon vonata sem olyan ütésálló, mint hisszük. A gonoszok simán lekapcsolták az egyik szerelvényt, ami azonnal nekiment a mozdonynak.

Dresdenben az operaházban lekapcsoltunk a cukin selypítő rendőrrel egy megszállott gyanúsítottat. Többet is meg lehet tudni erről a barikádról időközben, javarészt úgy működik, hogy ezzel a kristállyal ezek a lények meg tudják szállni az embereket, és ezzel tudják a tervüket megvalósítani. Persze, ez nem úgy megy, ahogy akarják, mert mikor Daniel a barikádokba belépett, szembeszállt az Omegákkal, az Alfákkal együtt (mily érdekes, nem?). Útközben kiderült, hogy Alazar célja nem más, mint Budapest! Magamban csak jót kuncogtam, mivel törzsgyökeres pestiként azért nem egészen úgy vannak a dolgok, mint ahogy azt a készítők ábrázolták. De hogy pont a Parlament kupoláját használta ez az őrült, akkor felnevettem. Itt léphettünk át az Árnyékvilágba, ahol meg kellett állítani, hogy a masina tönkretegye a világokat. A kulcs az elzárásához Olivia vérére volt szükség, amit korábban levettek, mint titkos fegyver… de azért vicces volt. Ahogy a szerkezet leállt, Oliviáék kéz a kézben nézték végig, ahogy eltűnnek a portálok, és mindhárom világ megmenekült.

A bónuszban Alazar egyik segédjének kellett segítenem visszajutni, de csak Dresden városában. Egy portál darabját kellett összeszednem, majd egy kristályt, amit eldugtak az egyik házban. Miután ráleltem, a segítő ugyan meghalt, és a kristálynak is annyi, de szerintem ezzel nincs itt vége.

Szerintem

Valahogy ez a rész nem volt olyan felemelő, mint az első rész. Még Budapest egy kis részlete sem puhított meg, pedig az csoda volt. Charon visszatérhetne a sötét önmagához, és talán idővel Danielék is elkezdhetnének változni. Az elszökött lelkek üldözői nem maradhatnak mindvégig emberek, nemde?

Grafika: 10/10 – ezzel nincs kifogásom
Teljesítmény: 10/10 – semmi sem fagyott, csak a térkép interaktivitása hiányzott
Történet: 10/10 – legközelebb mit lopnak el Charontól?


Alább tudsz üzenetet hagyni.