Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/10/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Dawn of Hope HOG Reviews Mad Head Games

Megjelenés: 2016. október 6.
Fejlesztők: Mad Head Games
Történet:
Lana édesapját egy rejtélyes betegség támadta meg, ugyanakkor erre van gyógymód. Az elfek szerint egy próféciában szereplő hős visszaállítja a rendet az emberek és az elfek között, ha a hős elpusztítja a Nucleust. Ez a hős pedig Lana lesz.

Amanda szemszöge

Hős egy fityfenét! Konkrétan az a királynő terve, hogy leigázza az emberiséget, de mivel ők elfek, nem értenek az óidők modern technológiájához. Egy sima laborba nem tudnak bemenni, de úgy teleportálnak egyik helyről a másikra, hogy élvezet csak lesni. Eleinte még szimpatizáltam is az elgondolásával… de hát nem úgy megy az, ahogy én azt gondolom.

Az egyik játékból ismerős törpe itt is mechanikus, ő segített nekem lejutni a Tiltott Zónába, ahol van egy szerintem jóképű fickó, aki még a saját fajtáját se akarta beengedni a környékre, nemhogy az elfeket. De Lana az bedőlt a királynőnek, és ez lett majdnem a veszte. Az apja állapota rohamosan rosszabbodik, neki meg nemcsak ellenszert kell találnia, hanem most már megállítania az elf királynőt, kimentenie a szövetséges embert az Őrzők közül. És anyám mondta erre a játékra, hogy egy hatalmas hülyeség.

Mondani se kell, hogy az elf királynő annyira gyűlölte az emberi fajt, hogy ez elvette teljesen az eszét, mondván, hogy csak pusztítani tudnak. Végül is, a sok felhőkarcoló között tiszta apokaliptikus érzésem volt, főleg a sok zöld miatt. Végül Lana mégsem ölte meg, hiába volt rá lehetősége. Az egyik katonát megkoronázták, ő lett az elfek királya, és mire új nap virradt, valóban helyreállt az emberiség és az elfek között a rend.

A bónuszban eltelik egy év, minden szép és jó, azonban a törpe kovács eltűnik, közben meg valami szerkezet lent a földön pusztítja a toronyházakat, és Lana jelentkezik, hogy majd ő lemegy körbenézni, mi ez. Egyesek gonosz erőkre hivatkoznak. Közben meg csak a volt királynő egyik köve okozott galibát, amit még annak idején az elfeknek adott. Ez bolondította meg a törpét, és kezdte el rombolni a várost. Hiába van bebörtönözve az a nő, az emberiség iránti gyűlölete egyre jobban hatalmasodik. Mondjuk az tetszett, hogy Lana meg a vándor összeházasodtak a végén. Végre valami happy end :D.

Szerintem

Mad Headék nem okoznak csalódást, erre már rájöttem. Az biztos, hogy ez a széria a maga fantasy elemeivel simán a Dark Realm széria nyomában van, és remélem, hamar látom a folytatását. Van potenciál ebben a sorozatban, Mad Headék meg amilyen őrültek, simán kitalálnak valamit :D.

Grafika: 10/10 – néha megálltam nézelődni, mert minden olyan tökéletes és élethű volt, hogy hű *-*
Teljesítmény: 10/10 – ilyenkor bánom az ablakos módot, meg a keskeny képernyőt, de annyi baj legyen
Történet: 10/10 – elfek-emberek háborújáról még úgysem szólt elég történet


Alább tudsz üzenetet hagyni.