Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/10/14
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amaranthine Voyage Eipix Entertainment HOG Reviews

Megjelenés: 2016. október 14.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Eve Glover imádta nagyapját, és annak történeteit is. Halála után megörökölte az otthonát, vele együtt pedig csakhamar kiderült, hogy talán a történetei nem éppen csak kitalációk, hanem a valóság.

Amanda szemszöge

Arden világát veszély fenyegeti, és mily meglepő, Eve nagyapja egyike volt az Őrzőknek, akik védték a világokat. Egy medál a dolgok kulcsa, és szokás szerint jobb, ha nem kerül ellenséges kezekbe.
A párhuzamos univerzumok dolga mindig is érdekelt, mert szerintem léteznek.

Persze, a Föld is veszélyben van, és mivel Eve közvetlen leszármazottja az előző Őrzőnek, neki kell megmentenie minden világot. Eve visszatért a Földre, és eltelt egy pár nap.
Közben Arden királya a segítségét is kéri, mert a lánya Sera hercegnő eltűnt. A testvére, Kato viszont nagyon is az apja trónjára áhítozott, és ezért elkövetett volna mindent, hogy megkaphassa. Megölte az apját egyébként.
Annyi volt a sztori lényege, hogy az Ősök feltaláltak valami lényt, amit Chalice-nek hívtak, de mivel egy gépezet volt, nem nagyon voltak érzelmei. Ez a Chalice pedig miután a teremtői ellen fordult, a többi világot is szerette volna leigázni, ezért összefogott Katoval, és egy másik törzzsel, akikkel amúgy már ezer éve harcban álltak, de mint mindig a jók győztek, a rosszak bűnhődtek stb.

Kicsit olyan Terminátoros érzésem támadt közben, de talán azért sem ragadtak meg a dolgok, mert nem volt élvezetes számomra a történet.
A vége felé mondjuk volt időm jobban megszemlélni a háttérben megbúvó tájakat. Néha elmerengtem, hogy milyen szépen látszódtak a Szaturnusz gyűrűi, vagy mennyire volt kék a Földünk. Vagyis ez a bolygó, ahova Eve került, egy másik univerzumban a Naprendszer tagja.

A bónuszban Eve számára még egy kalandot rejtegetett Arden világa: egy gonosz tárgy minden lakost gonosszá változtatott, és azt a tárgyat kellett megsemmisítenie, hogy visszaálljon a rend. Eve nagyapjának volt egy vetélytársa, aki kitalálta ezt a tárgyat, de egy régi toronyban úgyis megtaláltuk. Az öreg amúgy segített az időközben megszerzett pálcán keresztül, mert csak azzal lehetett a Chalise-t legyőzni.

Szerintem

Grafika: 06/10 – ez most nagyon nem jött be, de a tájakért puszi
Teljesítmény: 05/10 – fagyást érzékeltem párszor, de olyan sokszor, hogy ez is elvette a kedvem az újrajátszástól
Történet: 08/10 – maga az ötlet jó, hogy legyen egy párhuzamos univerzum, csak a készítők már nagyon sci-fi vonalra indultak ezzel


Alább tudsz üzenetet hagyni.