Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/10/09
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Megint módosítottam a css-en, de annyi baj legyen. Zavart a nagy fejléc, ez van. De igazából semmi problémám sem volt. Egyedül az zavart, hogy már nagyon régóta van úgy a design, hogy „egybe van ömlesztve”, így kivételesen választottam valami nagy hátteret, ami még a laptoposoknak is kedvez, szétválasztottam a hasábokat, aztán boldog vagyok. Most így minden király.

Bárcsak a TWDH-n tudnék ennyire gyorsan változtatni bármit is. Lehet, hogy mégis az lesz a vége, hogy keresek egy aktív szerkesztőt, aki segít hétköznap három-négy alkalommal. Most, hogy vége a FTWD-nek, és van egy kis idő a TWD-ig, beosztom a napjaimat. Csak ez a hét volt olyan eszméletlen húzós, hogy muszáj voltam előre rögzíteni mindent, hogy ne essek ki a megszokott ritmusból. Nehéz sajnos összeegyeztetni a munkát a szerkesztéssel :/.

Igazából pénteken a szülinapom nem volt valami említésre méltó. Tortám sem volt. Helyette azonban kaptam egy kis gyomorgörcsöt, és estére családi lelkizésbe nyomult – persze, nem miattam. Nehezen jutunk egyről a kettőre, és persze nem azért, mert nem hozok pénzt a családba. Mamikám intézte úgy, hogy nem tudunk lépni sehova. Nem véletlen szedtem le a ruháimat gardróbcseréről. Most még nem kerülhetnek máshoz. Még szerencse, hogy igazából nem is hordom őket, csak elvannak egy dobozban a szekrény mélyén XD.

Aki esetleg még nem látta ezt a trailert… semmi olyan nincs benne igazából, de azóta mindenki azt találgatja, hogy *SPOILER* Maggie az áldozat, mert ő volt Rick mellett. Ja, és mindenki szenttül hiszi, hogy majd Rick most elveszti végre a kezét, vagy Negan olyat tesz vele, ami már nem tűr nyomdafestéket. Nyugalom, Rick keze megmarad, Negan meg elítéli az erőszakot, szóval nem lesz itt gond. Amúgy is szerintem Abraham az áldozat, vagy Glenn, és akkor Maggie megfogta a kezét, és Glenn meg lehúzta róla a gyűrűt… end of story. *SPOILER VÉGE* Igazából már alig várom az évadnyitót. Ha nem dolgozok, mindenképpen felkelek hajnalban, hogy megnézzem. Hátha szerencsém lesz… félek is tőle, hogy fogják tálalni, meg nem is, de ez majd eldől két hét múlva.

Holnap megyek egy interjúra, ami kerületen belül van, szóval még utaznom sem kell sokat, aztán meglátjuk. Hátha kapok már valami pozitív visszajelzést, és megint lesz egy 1,5 hónapos melóm helyem, amit bírni is fogok szusszal. 

Egyébként, csütörtökön írtam egy e-mailt egy régóta nem látott barátnőmnek. Még nem válaszolt, és kezdek lemondani róla, hogy fog is. Tök váratlanul szakadtunk el egymástól, és érthető módon, kíváncsi vagyok a miértekre. Nem hinném, hogy olyat tettem volna, amiért ennyire el kellett szakadnunk egymástól. Ha előbb találom meg a címét…


Alább tudsz üzenetet hagyni.