Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2016. október. 04.
Zene – Ensiferum: Twilight Tavern

Sokáig kerülgettük egymást ezzel a finn csapattal, és úgy nagyjából az Unsung Heroes volt az, amire én felkaptam a fejem, mégha a pályafutásuk legaljának nevezik is az albumot a nagy kritikusok. Nekem legalábbis nagyon bejön :D. De persze, a nevük ismerős volt már korábbról, csak hasonlóan a Finntrollhoz, meg úgy alapjáraton a folkosabb metal vonalhoz egy jó ideig nem kacsingattam.

Pár évvel ezelőtt nem voltam biztos benne, hogy megtalálom a kedvenceimet köztük, de aztán, ahogy az lenni szokott, egy előadó nem volt elég, szükségem volt a többiekre is. Valahogy őket előbb kezdtem hallgatni, mint a Finntrollt, mégis később beszélek róluk XD.

Kedvenc album a From Afar, részemről az egy tökéletes utazós lemez a képzelet földjére, és az a dal, ami állandó szinten velem van, az a Twilight Tavern. Nem lehet melléfogni ezzel, imádom. 

Amy Hozzászólások: 0 Amy Loves Metal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020