Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/09/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews PuppetShow

Megjelenés: 2016. szeptember 15.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
A polgármester lánya hívja a detektívet, hogy a vőlegénye is áldozatul esett annak a rablássorozatnak, ahol az eltűntek később amnéziával kerülnek vissza a családjaikhoz. 

Amanda szemszöge

A kedvenc kis aranyos bábos sorozatom elérte a nagykorúságot. Komor, sötét dolgokra használják a bábokat ugyanis, és régen nincs híre Feliciának. Mondjuk, lehet, hogy már nem nagyon tudtak volna mit kihozni belőle, de azért hiányzik. A póklábú kis idióta is.

Jelenleg azt tudni, hogy bárki, aki eltűnt, amnéziás lett. Az elrabolt vőlegénynek pedig valami ritka betegsége van, és senki sem tudja, meddig él még. De vannak itt pestisdoktornak öltözött fickók, akik sok kellemetlenséget okoztak nekem. Például, mikor egyszer elsőre nem nyertem egy miniben, szimplán megölt egy késsel. Értitek, egy casual game hirtelen átment túlélős game-be.

Kiderült, hogy még gyerekkorában egy fiatal lány egy vándorló cigánycsaládhoz tartozott. Egyszer megszálltak egy erdő mellett, ami kigyulladt, őket okolták a helyiek, és a fiatal lányon kívül mindenkit megöltek. A kislány felnőtt, és semmi más sem éltette, mint a bosszú, amiért megölték a családját. Időközben hozzáment egy orvoshoz, akitől megkapott mindent, csakhogy a bosszúját megvalósítsa. Az előző részben ellopott pálcával mindenkit bábbá változtatott, a lelküket pedig szépen elrejtette a bábszínház egyik rejtett szobájában. Miután felszabadítottam őket, minden visszatért a régi kerékvágásba, csak szegény fickó ideje is kezdett a végéhez közeledni.

A bónuszban egy csuklyás nő közli vele a háza előtti főtéren, hogy tudja a megoldást a bajára, csak menjen el a színházhoz. A háziorvos meg közli vele, hogy valami toxikus méreg terjed a testében, és nem tudja, meddig él még. A menyasszonya romokban, mert az apja eltiltotta tőle. És ne hívjam őt szegénynek. Végül ez a cigánylány segít neki, ámde a doktor rájött, hogy valaki folyamatosan mérgezte őt, és persze, hogy visszavezethető a cigánylányra, mert hát a bosszú… és ott dilemmáztam, hogy mit csináljak azzal a szerrel, ami ott volt a kezemben egy órát. Sehogy sem jöttem ki jól végül. Ha hozzávágtam, akkor is odakerült a szerkentyűbe, a rablás büntetéseként, ha meg nem vágtam hozzá, akkor is. Ez azért nagyon igazságtalan volt! >.<

Szerintem

Nagyon tetszett, hogy kétszer is időre kellett dolgoznom, de nem úgy, mint a régi időkben. Egyszer éjfélig kellett pénzt szereznem az elrablóknak, A bónuszban meg sürgősen gyógyszert kellett a fickóval bevetetnem, mielőtt alulról szagolná az ibolyát. De így sem, úgy sem sikerült semmit csinálnom vele.

Grafika: 10/10 – még akkor is, ha hiányolom a játék kezdeti ártatlanságát.
Teljesítmény: 10/10 – ablakos mód néha hiányzott
Történet: 10/10 – ERS-ék kezdenek átmenni a szadista megoldásokba.


Alább tudsz üzenetet hagyni.