Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/09/09
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Dark Realm HOG Reviews Mad Head Games

Megjelenés: 2016. szeptember 3.
Fejlesztők: Mad Head Games
Történet:
A Tűz és a Szél királysága hosszú háború után békét kötne, ámde a Szélkirály egy gömb segítségével meg akarja ölni a királynőt, mire Nathaniel feláldozza magát Valeráért.

Amanda szemszöge

Szegény manust (Nathaniel) miért kellett friendzone-ba rakni? Annyiszor áldozta már fel magát ezért a nőért, hogy már simán összehozhatták volna őket. Mondjuk a Szélkirály se egy rosszul kinéző egyed… de inkább haladjunk tovább: azt mondta, tévedés történt, nem akart ártani a királynőnek. De ha nem ő, akkor ki?

Hamar rájöttem a válaszra, vagyis pontosan nem hamar: a gyógyító volt az áruló, mert a bűnei miatt kidobták a Szélkirályságból, és azóta is tervezte a bosszúját. Amint Valera ellopta a Szelet (ez így rohadt viccesen hangzik xD), a banya megölte Nathanielt (; – ;), de meg lehet állítani, és vissza lehet hozni a halálból a tagot. Hát jó. De volt valami háború még sok-sok évvel ezelőtt, és ott tönkrevágták a legelső Szélkirály szobrát, neki meg akkora ereje van, hogy hú. Viszont ahogy az a szobor darabjaira hullott, a dzsungelben porladt szét, és hát oda szárnyas barátunk nem nagyon jöhet be, valami régi átok miatt. De azért cuki volt, megmentett minket zuhanás alatt.

Ez a szárnyas száműzött egyébként valami bikafejű démont szolgál, akinek mindenáron az a célja, hogy elpusztítsa Valerát. De ez nem egy egyszerű dolog, mint tudjuk. A Szélkirályságba vezetett az út a dzsungelből, ahol ez a száműzött nő valamit nagyon akart csinálni, de megakadályoztam – erre ez a banya megölte Nathanielt!!! Párszor megfejelgettem az asztalt. Nem elég, hogy szegény végig a friendzone-ban élt, erre megmurdelt. Így lehet egy nap kétszer is meghalni. Szegény… ez azért szemét húzás volt Mad Head! De ezek után megköttetett a béke a két királyság között, a banyát meg a bikafejű démon eltűntette a föld színéről. Hol a negyedik rész, Mad Head?

A bónuszban Valera befejezné Nathaniel temetését, erre megjön egy igencsak jóképű szőke fickó, Einar, (kép alább), hogy ismeri őt, meg stb., és hogy még a két világ közt van, simán vissza lehet őt hozni a halálból. Oké, szépfiú.

Sikerült végül Nathanielt visszahozni az élők sorába, ámde a bikafejű démon szépen tönkrevágta a fehér fát, aztán kijelentette, hogy tönkreteszi a királyságot, és Valera ereje tök kevés hozzá. Ahha… nem ijedek meg azért ilyen könnyen. Visszajutottunk mindketten a saját helyünkre, de a háború még csak most kezdődik.

Szerintem

Ha összeszedted az összes tollat, kezdődik a kincsvadászat, de annak is csak annyi értelme van, hogy telerakd a raktárt. De ugyanakkor a játék zseniális! Kicsit mondjuk ideges voltam, hogy akkor most Nathaniel halott, de szerencsére, nem hagyják, hogy Valera legjobb gyerekkori barátja csak úgy eltűnjön. Bár csak én akarok közéjük egy romantikus szálat nagyon?

Grafika: 10/10 – szokott színvonal, és már megszokható a keskeny képernyő
Teljesítmény: 09/10 – sok a speckó effekt, így óvatosan, akiknek nincs jó gépe
Történet: 10/10 – sorozatként is imádnám, nemhogy könyvben, de így még mindig a tökéletesség tökéletessége *-* Einarért meg plusz pont, akarok vele egy külön sztorit!


Alább tudsz üzenetet hagyni.