Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/09/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Updates

Jó későn jut eszembe nekem is írni valamit, de legalább nem csak a szokásos rovataimmal jelentkezek heti 4 alkalommal. Jó, tudom, a negyedik csak ideiglenes. De inkább tessék, egy nagyobb összegzés:

» Végre elértem ahhoz a ponthoz, hogy a Starkill is kapott egy címkét. Ne kérdezzétek, hogy jön össze a Starkill meg a Lacrimas zenéje, de részemről ezzel semmi akadály. Ugyanúgy szeretek Arch Enemyt hallgatni Powerwolffal, de ezt most hagyjuk.
» Alakul a HOG masterlist, ami azt jelenti, hogy összeszedem, elsőtől az utolsó update-ig a végigjátszásaimat. De nem csak ez készül, a kronológia is végre kezdi elnyerni a végleges formáját. A hosszú hétvégémen össze is rakom.
» A galériába felpakoltam a Polyvore szettjeimet az elejétől kezdve, valamint a legtöbb HOG borítóképét. Nem mostanában, mikor időm volt rá. A Sims tartalmakhoz meg csak annyit, hogy most nagyon sok gyűlt össze, és előtte ki akarom őket írni egy DVD-re. Hátha lesz már végre időm most…
» A TWDH-ra csak annyit, hogy nem tűntem el onnan, csak megint nagy terveim vannak. Legalább olyan oldalt akarok, mint amit egy évvel ezelőtt(?) felraktam, és az Év Honlapja 2015-ös versenyén a második helyig vitt. Jó munkához idő kell, hogy közhellyel éljek.


Alább tudsz üzenetet hagyni.