Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/08/13
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Hosszú cím este fél 10-kor. Milyen jó xD. Tegye fel a kezét, aki el is olvasta. Igazából nem vagyok humoros kedvemben, csak próbálom magam felvidítani. Még Negan apa is segít a háttérben (nem, nem árulta el ő sem, kit csapott szét), de hát ez van.

A munkabeosztásom egész laza a mindenkori 12+ órákkal azonban. Minden másnap kell csak menni, azt meg ki lehet bírni. Ha még zenét is lehetne hallgatni, a hangomat se lehetne hallani. A csomagom pedig úton van, legalábbis több helyen is ezt láttam. Ha most Németországban élnék, már lazán parádézhatnék xD. Hétfőn majd teperni kell haza melóból, ahogy csak tudok… az egy dolog, hogy a szombatok szabadok (és nem Sabatonok… badum tss – lelövöm magam mára), de a vasárnapokra azért szép pénzt kapok. És amúgy is, jövő héten csak két napom van :DDDD.

Egyébként, a franc vigye az úristenemet nekem, mert belehallgattam ebbe a csodaszerzeménybe, amiért Paypallal együtt 13 ezret fizettem. Elsőre szokatlan volt, hogy nyitottak azzal a csodálatos dallal, ami igazából nem is az album leglassabb dala. De a többi az olyan, de olyan ütős, hogy sokadik hallgatásra se hittem el, hogy Lacrimast hallgatok. Vadásznom kell majd egy Hammerworldot, hogy akkor mit írnak a lemezről. Megint belekötök, mint három éve x”D.
Ja, és ma akartam nézni őket a M’era Lunán, ami még mindig álmaim fesztiválja, a 7. számnál szépen fogta magát a stream, és behalt. Így nem tudni, mi volt utána… de rossz. De annak örülnék, ha a Dear Amy elkerülne a listáról. Hiába kedves nekem, mint megszólítás xD, ha szövegileg abszolút nem kedves. Azt nem mondom, hogy bárki lökje már be nekem chatbe a linket, hogy mi volt pontosan, mert a setlist.fm most cserben hagyott… sokan nem ismeritek ezt a nagy német csapatot. Meg amúgy is, én jobban írtam a listát úgy, hogy három új dal volt már, és addigra csak tízszer, ha nem többször hallottam a lemezt, a remix nélkül. Az nekem naaaagyon nem gyere be ám :(.


Alább tudsz üzenetet hagyni.