Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/08/12
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: My Children

Fogjuk rá, hogy valami új rovatféle, amit egy rövid ideig fogok csinálni, mivel nincs annyi karakterem, akikre gyerekként tekintek. Plusz, hiába tudom, hogy fejben léteznek, a felének története sincs.

De kezdjük az elejétől, szerintem. Vagyis, úgy az elejétől, ahogy én gondolom, hogy kezdődik. (bonyolult & értelmetlen mondat rulz .l,,l) A chibimaker már egy ideje elterjedt a neten, de még komolyabban senki sem írt róla. Én legalábbis a karaktereimet alkottam meg benne.

Néhány bejegyzésben már említettem Areh Throen nevét. Nem akarok nagyon sok mindent elárulni róla, mert az a vágyam, hogy egyszer mindenki ismerje őt, csak még nem értem a története végére. Egy főszálam van, amit elkezdtem kidolgozni, szépen lassan, de jelenleg a 30. oldalnál tartok xD.

Nagyjából így néz ki, mint ahogy itt jobbra látható. Csak olyan 200 centi magas, izmosabb, és legalább combközépig ér a haja. Sose árulta el nekem, miért növesztette eddig, arról meg mélyen hallgatott, vágott-e le belőle XD. Elmondása szerint sose élt vissza azzal, hogy ő a világ legidősebb vámpírja, mivel még Urukban született. A nőket addig nem is vetette meg, aztán rálelt Carolinára. Közben csináltam egy olyat is, hogy Areh ex-neje maga Lilith. Hogy miért ex, azt fedje még egyelőre jótékony homály, de olyan ősellenségekké váltak, hogy ebből van egy kisebb-nagyobb háború. A fogalomtár, amit direkt emiatt írtam, már 11 oldalas (A4-ben!), és szerintem, ha komolyabban hozzálátok a történeteknek, akkor bővülni fog.

Az az érdekes, hogy az ő sztorijának nincs kimondottan munkacíme. Eredetileg Minden Vámpírok Atyjának akartam nevezni, de ez teljesen Areh titulusa, és valahogy nem tartom helyénvalónak, hogy ez legyen a cím. Majd talán idővel kialakul :D. Majdnem olyan találkozásunk volt, mint Warden anyám és Wrath között. Csak én egyszerűen kiemeltem egy sima hétoldalas novellából, ahol csak mellékszereplő volt. Hirtelen többet láttam benne, mint egy eltemetett vámpírt valahol Párizsban… a többi még a jövő zenéje :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.