Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/08/24
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog IKEA Wantlist

Igazából még mindig nem vágyom saját lakásra. De ahogy átfutottam a tumblr-t, két dolgot láttam, amire úgy hirtelen elkezdett dobogni a szívem, hogy igen, én ezt akarom.

Mindkettőnek javarészt a Billy polc az, ami adja a lényeget. De én így megláttam őket, és whoa *-*. Ezért is imádom az IKEA-t, gyakorlatilag a lehetőségek tárháza végtelen.

Minden vágyam úgy egy könyvespolcos falat összehozni, mint ahogy az első képen látható. Amilyen hosszú a kívánságlistám, simán el tudom képzelni. De ha már egyet is megszerzek, már annak is örülnék :D.

A második képen szintén a Billy polc a lényeg, csak én nem cipősnek használnám :D. Sok mindent tudnék tenni rá, főleg, ha a kinézett gardróbjaimat mégsem tudom megszerezni. Igaz, most, hogy ránéztem, emeltek az árán egy két ezrest, de amilyen fizetésem lesz, nem hiszem, hogy megártana :D.

Most valahogy már kezdem úgy érezni, hogy van értelme annak, hogy dolgozok, nem pedig csak kidobálom a pénzem az ablakon. Mondjuk nagy harc volt belőle, de külön kasszán élünk, így pedig sokkal nagyobb felelősség van a vállamon. De imádom ezt az érzést. Én dolgoztam meg érte, akkor én is kezelem a pénzem.


Alább tudsz üzenetet hagyni.