Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/08/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Egy ehhez hasonló van már fent, de nem ilyen kérdésekkel. Magyarul még nem láttam, forrást kiraktam, ahonnan fordítottam, bárki kitöltheti, csak kérem szépen, hogy linkelje ide vissza, köszönöm! 😉

01. Melyik a kedvenc saláta dresszinged?
Nem nagyon szoktam salátát enni igazából, de a tzatzikit imádom. Az úgy tökéletes, ahogy van. Amint csinálunk házi gyrost, mindenféleképpen jó sok öntet lesz rajta ;DD.

02. Melyik felsődet hordod a leggyakrabban?
Amint megjön a drágaságom, ezt fogom a leggyakrabban.

03. Melyik sorozatból tudsz a legtöbbet idézni?
Meglepő lesz, de The Walking Dead. Na, ki tippelt másra? Aki a TWD-re tippelt, vendégem valamire! 😀 Majd megbeszéljük még mire!

04. A bal vagy a jobb cipődet veszed fel először?
Általában a jobbal kezdek. Nem babonaságból, egyszerűen így szoktam meg.

05. Mi a tanulási rutinod?
Általában mindig 5-6 felé tanultam, de volt már rá precedens, hogy 8-kor írtam házit. Igazából függött attól, mikor értem haza a suliból, mennyit utaztam, mennyire volt sürgős. Amit holnapra kellett megcsinálni, azt még hazafelé metrón/buszon megcsináltam. Nem voltam soha stréber, de ha tudtam, hogy mást akarok csinálni suli után, akkor mindig hamar le akartam tudni.

06. Egy hang, amit ki nem állhatsz?
Nem akarok példákat hozni, de néhány énekesnőjé igencsak sérti a fülem… persze, ezzel nem sértegetni akarom, de nekem sokszor az első „válogatón” kiesnek. 
De viccet félretéve, bármilyen apróbb nesz a szobámban. Van néha olyan, hogy bejönnek a kis dögök, és nekimennek a falnak. Na, attól nemcsak a nemlétező szőr áll fel a hátamon, de utálom is. Fizessenek albérleti díjat, minimum! >.<

07. Forró zuhany, vagy hideg zuhany?
Általában ebben a sorrendben szoktam. A hideg zuhany sokkal egészségesebb, mint a forró. 

08. Reggeli vagy reggeli nélkül kezded a napod?
Igyekszem reggelivel kezdeni, de ez nem mindig jön össze, főleg, ha rohanásba vagyok. Ráadásul most bagolymódba kell szoktatnom magam egy héten belül, és egyáltalán nem várom.

09. Hány éves voltál, mikor sor került „a beszélgetésre”?
12-14 között, ez biztos. Mennyi idióta kérdésem volt, Holy Merlin! Így felnőtt fejjel már nem olyan kínos a menzeszről meg a szexről beszélni, mint 13 évvel ezelőtt.

10. Italok jéggel, vagy jég nélkül?
Többnyire jég nélkül, de van, amihez elengedhetetlen a jég. 

11. Melyik az a halloween-i édesség, amit utáltál kapni gyerekkorodban?
Sose kaptam Halloweenra semmit, de vegyük úgy, hogy rendes édességről van szó, és akkor az a konyakmeggy. Mindig Papának adtam, mert ő imádta. 

12. Farmer, szűk farmer, leggings, short vagy nadrág nélkül?
Farmer vagy leggings. Úgyis akarok venni majd szülinapomra egy sima feketét.

13. Melyik az a szlengkifejezés, amit nem vagy hajlandó használni?
A swag/yolo az úgyis divatos, én meg amilyen divatellenes vagyok… de igazából akkora hülyeség, mint az Oravecz könyvek.

14. Tudnál vegetáriánus lenni?
Volt két hónap, hogy húst csak a boltban láttam, és a szervezetem rendesen meg is sínylette azt az időt. Igazából tudnék, ha nagyon akarnék, de nem állunk úgy anyagilag, hogy helyettesíteni tudjam. Érdekelni érdekel azonban még a mai napig is, de a nagy elhatározás még nem született meg, hogy ki is próbáljam legalább egy pár hónap erejéig. Nem úgy, mint korábban, hogy nincs, és azért nem ettem húst, hanem tudatosan kizárni az életemből. 

15. Kemény borítós, puha borítós vagy e-könyvek?
Az e-könyveket kapásból kizárom, mert az nem könyv, nem is lehet könyvnek nevezni, az csak egy félkész könyv, aminek nincs meg az a formája, amiért orgazmusa van a szememnek. Vannak keményborítós könyveim, nem tagadom, de valamiért jobban szeretem a puha borítósokat. Tudom, hogy nagyobb a kockázata, hogy ezek sérülnek, esztétikailag hamarabb látni, ha baja van. Viszont gyakran nincs plusz borítója, ami még hamarabb sérül, mint maga a borító vagy a gerinc. Oops, szakmai ártalom.

16. Inkább végigmész a felhajtón, vagy bemész?
Az eredeti kérdés is így szólt, és nem akartam a McDrive-ot írni helyette, hanem egy rendes garázst. Általában mindig ki kellett szállnom a garázs előtt, bárkihez is mentem, szóval az előbbi opció játszik.

17. A szobád/autód tisztán tartod, vagy inkább piszkos?
Inkább a rendetlen jobban jellemzi a szobámat, de csak azért, mert két szekrény mínuszban vagyok, és még mindig nem tettem le a seggem mellé, hogy most még egyszer átnézzem a cuccaimat, és szelektáljak. Így is sok mindenem van még, aminek tudnék új gazdát találni. De ez majd szerintem a költözés időszaka lesz.

18. Mi az első app, amit csekkolsz, mikor felébredsz?
Az ébresztőórám…? 😀 Amúgy gmail.

19. Ha belenéznék a pénztárcádba, mit találnék benne?
15 forintnyi aprót, a régi bankkártyámat Lili miatt, fényképeket, és két törzsvásárlói kártyát.

20. Fűszeres étel, vagy fűszermentes?
Vannak olyanok, amikhez kell fűszer. Keselyű nem tud főzni, a fűszereket nem ismeri úgy, mint én (vagyis én se tudok ám mindent, csak a legtöbbet tudom név alapján illatra meg ízre párosítani). Határozottan fűszeres, mégha nagyon nem is egészséges.

[Forrás]


Alább tudsz üzenetet hagyni.