Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/08/06
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Updates

Jó régen nem hoztam már ilyen modult, pedig annyi gyönyörű képet válogattam hozzá. Igen, még le is cseréltem a lilás-rózsaszínes képcsokrot feketére, ami szerintem, sokkal jobban passzol a bloghoz. Valahogy most megint ez a monokróm dolog működik nálam. Most, hogy végre van egy csomó kép a fiamról (*-* ♥), elég sokáig tervezem fent hagyni ezt a külsőt. Legalábbis a terveim szerint.

De akkor hadd mondjam, hogy milyen változásokat hoztam a blog életébe. Nagyon ráfért már egy kis birkanyírás.

» Megszüntettem a kritikakérős modult. Lehet, hogy velem volt a baj, hogy nem jól írtam a kritikát, de nem volt túl nagy nyüzsgés, azért meg nem akartam modult fenntartani, hogy ott tátongjon üresen a spamrobotoknak.
» Csináltam egy Teszt & Kihívás Bázis nevű modult, amibe megválaszolatlanul kiraktam az összes, eddig a blogon megjelent tesztet és kihívást. Van, amit én fordítottam, van, ami már évek óta a neten terjed, csak nem volt hozzá forrás. Akitől tudom, hogy forrásismerettel együtt elhoztam, azoknak odaírtam a bejegyzés végére.
» Bővítettem a Lacrimas bioját az eddigi infókkal, és tervezem áthozni az oldalukat is ide, mivel sajnos még mindig nincs időm kettőnél több oldalra. Szerencsétlen TWDH is ott van még, rengeteg infóval, de én örülök, ha élni van időm. Próbálok infókat hozni oda is. Vagy tényleg kezdjem el már egy komolyabb alapra fektetni az oldalt?
» Gatyába ráztam az összes rovatot a blogon, mindegyik ehhez hasonló fejlécet kapott, mint ami az Updates címke alatt található. Nagyon rájuk fért már egy kis egységesítés.
» Talán ami a legnagyobb újdonság a blog életében, az egy sosugary galéria. Nemrég be is linkeltem. Még feltöltés alatt áll nagyon, pedig már egy jó ideje megvan szegény. Egyelőre a kedvenc Sims letöltéseimet pakolom fel rá, mert legalább egy három duplafalu DVD-nyi van így lementve… sajnos egyre több oldal tűnik el, ahol az összes kedvencem fent van, és így legalább mindegyik meglesz. Nemsokára tervezek hozzájuk borítót is, amint kiírtam.


Alább tudsz üzenetet hagyni.