Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/08/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Nemrég kiderült, hogy hét lemez után a csapat szögre akasztja a gitárokat. Személyesen az énekesük jelentette be nemrég a személyes FB oldalán. Én meg így, what? Nem úgy volt, hogy jön a 8. lemez? O.o

De ez van, egyszer mindennek vége van. Kicsit sokkoló volt számomra, hogy az Amoral után pár nappal ők is bejelentették, hogy ennyi volt. De az Amoralról majd máskor, most maradjunk a TDF-nél. A nevük nem volt ismeretlen, a gothic metal egyik nagy-nagy alakjai voltak, bár nem minden számukat szerettem. Még az első két albumig úgy nagyjából tisztában vagyok mindennel, de a hatodik korong az valahogy nekem annyira tökéletes, ahogy van. Hiába mondják azt arra, hogy a finn Lacrimas, ezt azért Robék nevében is kikérem magamnak, bár lehet, hogy ezt ők hízelgőnek veszik.

Egy szó, mint száz, sajnálom, hogy ennek így itt a vége. Mindig is tervben volt, hogy fogom, és nekiülök a lemezeiknek, mert azért a gothic metal egy kincsesbánya. Még azért remélem, hallok a srácokról valamit. Ezt meg így csak búcsúzóul.


Alább tudsz üzenetet hagyni.