Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/07/15
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: HOG Reviews League of Light Mariaglorum

Megjelenés: 2016. július 15.
Fejlesztők: Mariaglorum
Történet:
Egy mágus természetfeletti lények életerejét használva éli életét, és a League of Light egy detektívet küld a városba utánajárni az eseményeknek.

Amanda szemszöge

Részemről teljesen rendben van, hogy visszaköszön a 2. részből pár dolog. Imádtam úgyis azt a kistökit ♥. Erre megint van valami mágus, akinek feltétlen az ő életükre van szüksége. Vagyis, nem pontosan csak az övékére, mert egy seregnyi természetfeletti lény halt már meg, mert az öreg örökéletű akart lenni (bölcsek kövét meg nem találtad, mi?).

A kistökit visszakaptam, mint segédet, szóval teljes a boldogságom, vagyis a játékidő alatt végig az volt. Sokszor perceket töltöttem azzal, hogy csak néztem, hogy ölelésre tárja a karjait. De inkább haladjunk a történettel, már a 2. résznél megénekeltem. Igazából van két helyszín, és lehet, én vagyok már a rutinos, de egy kicsit rövidnek érzem. Eleinte azt se tudtam, hogy az a fickó mit keres a mágus mellett. Aztán a hajóján kiderült a naplójából, hogy a szerelme egy ritka betegségben szenved, mert időnként szószerint kijön belőle az állat. A manus úgy tudta, hogy a lány itt van a mágusnál, és segít rajta. De sajnos az elején láthattuk, ahogy a kútba zuhan, ahol szörnyethalt. Micsoda tragédia… és erről szegény manus nem is tudott semmit.

Amint felvilágosítottam, persze, hogy egyből a mi oldalunkra állt. Mondjuk ez már nagyon a végén volt. A sztori szerint az a kristály, amit én csak a lányos bölcsek kövének hívtam végig, valami zöld kővel kellett elintézni. A végjátékkal nagyon sokat szenvedtem, az általam dementoroknak hívott szellemek sokszor kifogtak rajtam, mivel egyszerre három karaktert mozgatni kihívásnak számított. De nem baj, megoldottam 😀

A végén pedig kiderült, hogy a mágusnál volt ellenszer, de csak egy személyre elég. Én meg így… na ne, most válasszak az apa-fia között? Végül, nehéz szívvel, de odaadtam a kistökinek, az meg erre fogta az üveget, és hozzávágta a kristályos apjához. Kicsit sem voltam ideges, áh, hagyjuk 😀 Egész végig védtem a kis fenekét, erre ezt csinálja… de, csakhogy teljes legyen a boldogságom, borítékolva van az 5. rész, mert van még ebből a szerből, csak meg kell találni… három hónap múlva pedig a kistöki szépen beköltözött a detektívhez, így várjuk az új kalandot :D.

A bónuszban egy ogre veszélyezteti az egyik falucska lakóit télen, és a polgármester a seriffel együtt abszolúte nem tesznek semmit az ügy érdekében. A lakók írtak a detektívnek, hogy nézzen körbe egy kicsit. Kistökivel az oldalamon neki is indultunk, és csakhamar rájöttünk, nem véletlen volt inaktív mindkét hivatalos szerv: a seriffnek volt egy nyakörve, amivel kapzsi módon kihasználta az elfogott női ogre erejét, és így ezzel sok pénzre tehettek szert. Hogy megint ilyenre bukkantam… de mindegy. Kiszabadítottam a női ogrét, a rendőrség a két kapzsi manust elvitte, a LoL pedig ismét megoldott egy ügyet.

Szerintem

Kistöki miatt ezer csillagos játéknak mondom, mégha a történetet én igencsak rövidnek éreztem. A térkép alig használtam, ahogy a hintet sem, minden úgy ment, mint a karikacsapás. Mivel Kistöki feláldozta magát az apjáért, ezért borítékolva van a folytatás, amit már alig várok ^^.

Grafika: 10/10 – nincs kivetni valóm, Kistöki olyan cuki, mint eddig
Teljesítmény: 10/10 – nem panaszkodok
Történet: 10/10 – Kistöki miatt rakjatok egy ragyogó csillagot a 10-esre.


Alább tudsz üzenetet hagyni.