Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/07/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Chimeras Elephant Games HOG Reviews

Megjelenés: 2016. május 27.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Egy fickó utazik Skóciába, és mikor lefest egy tájképet, valami a fészerbe zuhan. Az amulettet megtalálva pedig visszautazik a 18. századba.

Amanda szemszöge

Először annyira nem értettem ezt az ugrálósdit az időben. Először visszamegyünk az 1700-as évekbe, majd jön egy fickó, aki elrabolja a szőke nőt. Utolérve a nő leesik egy toronyból, az elrablója meg fegyvert szegez a főhősre. Bumm, vissza a jelenbe. Az amulett megint világít, és visszamegyünk oda, ahol kezdődött az első rész.

Pislognom kellett párat, mire rájöttem, hogy a főjáték végére értem. Kiderült, hogy a banditák vezére annyira régóta le akarta győzni az országot, hogy mágiával testet cserélt a nagyúr lányának vőlegényével, és eltervezte, hogy majd az esküvő után megöli. A játék elején nem a rabló rabolta el a lányt, hanem a vőlegénye, aki beleszorult a bandita testébe… hát jó. Kicsit csalódás volt ez a rész, pedig a zene az nagyon jó, a tájak is, és könnyű gyűjtögetni is a puzzle-darabokat meg a morfokat.

A bónuszban a jelenben vagyunk, ámde ez a hülye gyilkos idejött, hogy megint megpróbálja eltenni láb alól a mostanra tinédzser lányt. Öt helyen rejtett el bombát, és azokat kellett sorban megtalálni.

Szerintem

Vagy túl profi vagyok, vagy túl hamar végeztem ki. Az összes tarotkártya meglett, a morfokból egy hiányzott, a puzzle-t meg nem néztem végig igazából. A történet a lényeg részemről. Lehetett volna hosszabb is ez a rész.

Grafika: 10/10 – nincs miért panaszt emelnem
Teljesítmény: 10/10 – legalább itt nincsenek gondok
Történet: 10/10 – teljesen jó a történet, van rá esély, hogy ez az őrült kiszabadul a rendőrség karmaiból, és ámokfutásba kezd, de ezt egy esetleges negyedik rész majd elmeséli.


Alább tudsz üzenetet hagyni.