Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2016. július. 12.
Zene – Paddy and the Rats: Ghost from the Barrow

A nevüket már ezer éve ismertem, de akkor még nem gondoltam volna, hogy sikerül bejutniuk azok közé, akiket úgy állandóan imádás listára teszek.

Igazából nem tudom, mikor találkoztam a nevükkel, de valamikor biztos, hogy 2008-2010 között, és biztos, hogy neten, de már hol, arra nem tudnék már visszaemlékezni. Akkor még nem voltam nyitottabb a többi metal műfajra, és nem, ők sem azt játszanak, de mindegy. Belefér, és ez a lényeg. Igazából kellemeset csalódtam, de ez csak nagyon jót jelent nekik is, meg nekem is.

Voltam bizony koncerten nemrég, és ott világossá vált, hogy nekem kellenek a bulijaik, mert még életemben nem éreztem olyan jól magam egy olyan bulin, mint az övék. Ráadásul még mindig menni akarok, és még mindig nincs meg a parkos buli számlistája, hiába keresem… :(

Most a második nagy kedvencemet mutatom, mert az elsőt már láttátok a koncertbeszámoló után :D.

Jut eszembe, szeptemberben ki tart velem? 16-án megint lesz egy Paddy :3

Amy Hozzászólások: 0 Amy Loves Metal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020