Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/07/05
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Mekkora nagy sztárok voltak ők is, és hogy eltűntek az utóbbi időben… szinte már sajnálom. Azt tudom, hogy mikor felfedeztem őket, valami finn zenekart kerestem, és aztán megláttam ezt a helyes szöszke rasztás srácot… és úgy kb. meghaltam. Mai napig ez a dal a leghíresebb daluk, és nem, egyik tag sem meleg :D.

Oh, és volt szerencsém eljutni a koncertjükre (2009. márciusa volt, meg nem mondom már, hogy melyik nap, arra már nem emlékszem :D), és egyedül egyetlen taggal nem volt szerencsém találkozni a hatból, mert az addigra sajnos nem volt tagja a bandának, de istenem, azok a régi szép idők… srácok, nem akartok egy óriási coming back-elni véletlenül? Jaj, és most, hogy néztem pár videót, eszembe jutott, hogy Antti úgy a kezembe nyomta a koncert vége után a pengetőt, hogy tisztán emlékszem, hogy szabályosan tunkolja a pengetőt a tenyerembe… szerintem szimpatizált velem :D. Szeretem az ilyen őrült finneket.

Volt egy pár hónap, míg bele voltam esve Jonnébe, de aztán kinőttem belőle. Most na, valahogy elindultam a férfiasabb külsejű fickók felé, és anya szerint most egy számomra megfelelő Sandokánt keresek… tudok egy párat, de azok nem élnek ugyanabban a kerületben, ahol lakom X”D. Pedig akkor én is eltűnnék a saját mennyországomban, hm…


Alább tudsz üzenetet hagyni.